2777
2789
عنوان

بچه داشتن خیلی سخته واقعا

119 بازدید | 20 پست

پسرم ماشا الله خیلی اذیت میکنه شوهرمم صبح میره ۹ شب میاد 

اول زندگی اجازه نداد خونه نزدیک مامانم اینا بگیریم 

گفت راهم دور میشع 

منم ۱۰ سال کنار اومدم اما الان خستمه دیگه 

همه چیزمو دادم که ایشون خونه بخرن 

خانوادش اوایل اصلا احترامم نمیزاشتن اینم هیچی مثل پشمکه 

نمیدونم چرا انقدر بدم اومده ازش شما هم اینجوری میشید گاهی ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی ابجی من۲سال پیش زایمان کرد یکشب بیمارستان بالاسرش بودم یادم‌میاد اومدم خونه بچشو دادم بغلش وبرگشتم خونم الان دخترش۲ساله همه خانمایی که بچه دارن این سختیهاروکشیدن هیچ بچه ای راحت بزرگ نشده پدرومادرای ماهم پدرشون دراومده تاماروبزرگ کردن بنطرم بیشترازخستگی حساس شدی ازفکروخیال سعی کن  بابچت عاشقی کنی نه خسته بشی_خانواده شوهرتم گورباباشون برات مهم نباشه بودونبودشون

هم خستگی هم اینکه خب که چی موندم که بیشتر بهم لطمه بزنن همه روحمو خانوادش نابود کردن اصلا انگار خیلی ...

میفهممت 

منم گاهی این سوالارو از خودم میپرسم

شوهر منم اخلاق نداره متاسفانه

همه کار میکنه ولی گند میزنه با اخلاقش توش

اسی ابجی من۲سال پیش زایمان کرد یکشب بیمارستان بالاسرش بودم یادم‌میاد اومدم خونه بچشو دادم بغلش وبرگش ...

بچم الان ۲ سالشع خیلی دوسش دارم ولی اخر شبا که میشه از پسش بر نمیام 

دیگه جون ندارم کلی حرف میزنه کارهای خطرناک میکنه 

اسی ابجی من۲سال پیش زایمان کرد یکشب بیمارستان بالاسرش بودم یادم‌میاد اومدم خونه بچشو دادم بغلش وبرگش ...

چطوری خواهرت ۲ سال پیش زایمان کرد الان بچش ۳ سالشع خخخخ 

کمکی داشته باشی سخت نیست واقعا

کمکی مثلا چطوری 

مامانم یکم مسافتی دوره ازم هفته ای یکبار میاد گاهی هم نمیاد من میرم 

ولی اگه انقدر همسرم خودخواه نبود الان خونم کنار خانوادم بود هم مامانم بیشتر هم بابام میومدن کمکم 

بچه منم ۲ سالشع ولی پسر با دختر خیلی فرق داره توی مهدشون دخترا واقعا اذیت کمتر میکنن کارهای خطرناک ک ...

فک میکنی همینم ماشالله انقدر شروشیطونه تازه دوتادیگم داره قشنگ پدرشودراوردن_مادرم نداریم کمک کنه مادرشوهرشم شهرستانه حتی براتولد نوه ش نیومد خودشه دست تنها