2777
2789
عنوان

شروع کمکی بچه چهارماه

48 بازدید | 5 پست

سلام خانما خوبین پسرم چهارماه و ۴ روزه دیروز وقت چکاپ دکترش بود بردم دکتر گفت کمکی رو با حریره بادام و فرنی برنج شروع کن و ابگوشت هم بده یکم سرما خوردگی داشت سرلاک فرنی برنج گرفتم حریره بادام رو بلد نیستم میشه راهنمایی  کنین گفت روزی ۱ یا ۲ قاشق بده بخوره رفته رفته زیاد کن دیگه چی میتونم بدم پوره سیب و اینا میتونم ۲ هفته دیگه شروع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابگوشت و حریره یکم سنگینه دورت بگردم برای بچه 

با لعاب و فرنی شروع کن 

حریره بادام خواستی درست کنی برو یکم بادام تازه بگیر بزار تو اب تا پوستشون کنده شه بعد پورشون کن با مخلوط کن یا هر چی که داری گوله های کوچیک از گردو دربیار 

هر دفعه یه دونه گولوله بریز تو قابلمه با یکم اب و خیلییی کم نبات و یک قاشق چای خوری ارد برنج  بزار قشنگ بپزه که اصلا سنگین نباشه براش بعد که پخت اگر شیر خشکیه یه ذره شیر خشک بریز توش یا شیر خودت  

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨