2777
2789

تو خیابون اصلا نمیشه ببرمش وقتی برای دکتری چیزی میبرمش یک ثانیه هم ثابت نمیمونه از رو صندلی ها میره بالا بپربپر میکنه میدوئه اینور اونور بعد من میبینم همممه بچه ها کنار مامانشون نشستن حتی اگه شیطونم هستن بیرون از خونه از مامانشون دور نمیشن حتی تو خیابون مغازه بچه ها فقط کنار مامانشون هستن ولی دختر من و سه نفر هم که باشیم نمیتونیم کنترلش کنیم ولی تو خونه خوبه اونقد اذیت نمیکنه

من میگم چرا همه بچه ها ارومن خواهرم میگه خب اونایی که بچه شون شیطونه اصلا بیرون نمیارنش چون میدونن کنترلش سخته واسه همین بچه آروما رو تو فقط میبینی 

نظر شما چیه؟من میگم فقط بچه منه که اینطوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگه وقتی خونه هستین مهمون بیاد بازم غیرقابل کنترل میشه؟مهمونیا چی؟توجه وتمرکز وتکلمش خوبه؟

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

شما متخصص هستید کخ تشخیص دادید که بچه تون این مشکل رو دارههههه؟!

تو ایران هر بچه ک شیطونی که یا اسکل باشه گیج باشه میگن پیش فعاله 

با این هیچ تخصصی ندارن و ادعا می‌کن طرف این مشکل داره 

بیش فعالی اصلا اینطوری نیست و باید طرز فکر تون نسبت به این تغییر بدید 

باید متخصص تشخیص بده 

بچه های من هم تو خونه و هم بیرون خیلی شیطنت دارن. از در و دیوار بالا نمیرن جایی بریم ولی یک جا نشستن براشون خیلی سخته. اصلا ربطی به بیش فعالی نداره. انرژیشون زیاده. تو خونه هم خیلی تحرک دارن 

اره همه چیزش خوبه فقط تو خیابون اینجوری میکنه

فک نمی کنم نگران کننده باشه چون این مواردی که گفتم یکی از علائم اصلی بچه های بیش فعاله 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍