2777
2789

من 2 روز تدریس فشرده میخام بردارم تو کدرسه 4 روز خالی شم دبیرم 

بعد از اون دو روز تدریس صبح و عصر، یک روز هم میخام برم دانشگاه هر هفته میشه معلم جایگزین معرفی کنم؟ برای یکی دو سال؟ 

نه عزیزم نمیشه نهایتا مدیر یکی دوبارقبول کنه،نه یکسال

اخه دیدم یکی گذاشته همچین چیزی رو برای الان تا اخر سال تو کانال معلم جایگزین برا همین پرسیدم 

راهی داره اون ی روزم بتونم نرم؟ 

میخوام برم دانشگاه واقعا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه دیدم یکی گذاشته همچین چیزی رو برای الان تا اخر سال تو کانال معلم جایگزین برا همین پرسیدم راهی دا ...

نه اصلا نمیشه حتی اون یکی دوروزم اداره بفهمه گیرمیده.

دبیری خب ۲۴ ساعته مگه دوروز دوتایم نمیری؟میشه ۲۴ دیگه

نه اصلا نمیشه حتی اون یکی دوروزم اداره بفهمه گیرمیده.دبیری خب ۲۴ ساعته مگه دوروز دوتایم نمیری؟میشه ۲ ...

مرسی گفتین واقعا 

دنیال ی راهم بتونم 5 روز برم دانشگاه ولی راهی ب ذهنم نمیاد 

فیژیو میخوام بخونم

مرسی گفتین واقعا دنیال ی راهم بتونم 5 روز برم دانشگاه ولی راهی ب ذهنم نمیاد فیژیو میخوام بخونم

میتونی ابلاغتو پر نکنی فقط ۱۲ ساعت برداری اونم تویک روز

اون ۱۲ ساعتم حقوقشو نگیری 

میتونی ابلاغتو پر نکنی فقط ۱۲ ساعت برداری اونم تویک روزاون ۱۲ ساعتم حقوقشو نگیری

مرخصی بدون حقوق یعنی؟ 

تا چند سال میتونم اینکارو کنم؟ تعهد خدمتم دارم بهشون

نه ولی دارم روزی 10 ساعت میخونم براش نگرانم میخوام چیکار کنمم

ببین قبول که شدی جفت کردن برنامه راحته.ازالان بهش فکرنکن.

اونجوری میری برنامه دانشگاهتو که چیدی طبق تایمای خالی دانشگات مدرسه برمیداری.میتونی مثلا واحدکمترم برداری واحدایی مثل عمومیا اینجور ممکنه روز خالیم داشته باشی راحت به دوتاش میرسی

دوست من هم معلم بود هم دندان میخوند همینجوری چید

ببین قبول که شدی جفت کردن برنامه راحته.ازالان بهش فکرنکن.اونجوری میری برنامه دانشگاهتو که چیدی طبق ت ...

اخه برنامه دانشگاهت هر ترم میدن و ترم بعد فرق میکنه ولی من یه سال مدرسه رو باید با تایمی ک ترم اول انتخاب کردم روزارو برم 

میترسم واحد مثلا مجبورم شم حذف کنم بعد تو اون 4 سال فارغ التحصیل نشم با هم ورودی هام دیگه پول سنواتی شدن ندارم 

دوستتون میدونین چجوری ردیف کردن عزیزم؟ خیلی خیلی نگرانم

اخه برنامه دانشگاهت هر ترم میدن و ترم بعد فرق میکنه ولی من یه سال مدرسه رو باید با تایمی ک ترم اول ا ...

اون اول برنامه دانشگاهشو چید بعد طبق اون درس برداشت اخه برای ترم دوم چیز زیادی از مدرسه که نمونده میشه مدرسه رو تق و لق کاری کرد

اون اول برنامه دانشگاهشو چید بعد طبق اون درس برداشت اخه برای ترم دوم چیز زیادی از مدرسه که نمونده می ...

یعنی ب مشکل نخوردن اصلا؟ تونستن هندل کنن؟ روزانه بودن؟

اره روزانه بود نهالانم هم دندانپزشکه هم معلم

میشه اگه باهاشون ارتباط دارین و اجازه دادن آیدیشونو بگیرین برام؟؟ خیلی لازم دارم بپرسم دقیقا چجوری و اینها