2777
2789

چند شب پیش اونا اومدن خونه ی ما برای آشنایی البته فعلا برای آشنایی هست و جوابی ندادیم بعد از یه روز خانواده خواستگارم زنگ زدن مارو شام دعوت کردن کلا خیلی مشتاقن تو روز آشنایی تو خونه ما هم به شوخی میگفتن دختر رو بدین بریم 😐 حالا ما گفتیم شب نشینی میایم نه شام ولی قبول نکردن میگم الان تو این رفت و آمد ها توقعشون زیاد نشه که بهشون جواب مثبت بدیم؟

حالا امشب که میخوایم بریم خونشون خواهرا و داماداشون هم هستن چجوری رفتار کنم موقع سفره چیدن که من نباید کمک کنم درسته؟

نه بابا کمک لازم نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نداده ببخشیدا مشنگ تشریف دارن

همون دیگه خانواده ام هزار بار گفتن فعلا آشنایی هست باید دختر رو پسر به شناخت برسن ولی اینا خیلی امیدوارن بعد من تو جلسه آشنایی وقتی با پسره حرف زدم گفتم فعلا میخوام درس بخونم آمادگیشو ندارم پسره هم گفت اگه از من خوشت نمیاد بگو تا خانواده ها به هم وابسته نشن.. منم گفتم فعلا نمیتونم جوابی بدم باید با هم بیشتر آشنا شیم تا شناخت صورت بگیره

خب اگه جوابتون منفیه قطعا باید بگید و رفت و امد ها نشونه رضایت و بله گفتنه

فغلا جوابی ندادم چون به شناخت کافی نرسیدم الانم که دعوت کردن گفتم موقعیت خوبی هست تا بیشتر با خودش و خانواده اش آشنا بشم چون تو تصمیم گیری کمکم میکنه 

وقتی قبول کردی برین یعنی مثبته دیگه

نه گفتم فعلا جوابی ندادم اینا برای آشنایی هست که تو این موقعیت بیشتر با خودش و خانواده اش آشنا بشم تا بهتر یتونم تصمیم بگیرم 

در هر صورت پس اشتباه محض که دارید رفت و آمد میکنید یهو میبینی تو رودربایستی قرار میگیری و الکی  الکی اوک میشه

شما به جای رفت و آمد خانوادگي  باید خودتون با هم بیرون برید و بیشتر با هم آشنا بشید  بعدأ  کارو به خانوادگي برسونید 

بنظرم فرصت خوبیه برای تصمیم گیری 

مثلاً میبینی پذیراییشون در چ حده ، خسیسن یا دست و دلبازن یا در حد معمولین 

صمیمیت‌شون در چ حده، از مدل حرف زدن و کنار هم نشستن و...

اینکه عروسها و دخترا هستن میتونی ببینی تو کارها دارن بهم کمک میکنن با فقط عروسا دارن کار میکنن یا ن فقط دخترا 

اینکه بفهمی جمعیت‌شون چقدره بچه هاشون ساکتن یا شلوغن(اینو برا کسی میگم ک صدابیزاری داره )

فرهنگ شخصیت از نظر صحبت هاشون پوشش و...میفهمی

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست                         من امیدم به خدا بعد خداهم به خداست