2777
2789
عنوان

فرق شهریه ثابت و متغیر چیه

110 بازدید | 33 پست

اصلا یعنی چی برای دانشگاه ازاد میپرسم با شهریه متغیر هزینش بیشتر میشه؟؟؟

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

دو تا شهریه میدی هر سال ، یه شهریه ورودی میدی یه شهریه متغیر

شهریه ورودی بستگی به سال ورودت به دانشگاه داره مثلا ۴۰۲ بری دانشگاه شهریه ورودی ۵ بوده اونو میدی این هر سال ثابته 

یه شهر متغیر داریم که بستگی به رشته و ترمت هر سال تغییر میکنه 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 

شهریه ثابت یعنی پولی که تا آخر چهار سال هر ترم باید ثابت بابت ثبت نام بدی. رشته به رشته فرق داره. ممکنه حدود پنج تا نه میلیون باشه. شهریه متغیر پولی هست که بابت هر درس جدا میدی. بین پونصد تا دو میلیون ممکنه باشه، بسته به رشته. پس هر چی تعداد واحد بیشتری برداری جمع شهریه متغیر د ثابت بیشتر میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهریه ثابت یعنی پولی که تا آخر چهار سال هر ترم باید ثابت بابت ثبت نام بدی. رشته به رشته فرق داره. مم ...

باهم باید بدمشون؟؟رشته طراحی دوخت میدونی چقدره شهریش

دو تا شهریه میدی هر سال ، یه شهریه ورودی میدی یه شهریه متغیرشهریه ورودی بستگی به سال ورودت به دانشگا ...

ترم اولمه خودشون میگن چند واحد بردارم ؟؟

شهریه ثابت یعنی پولی که تا آخر چهار سال هر ترم باید ثابت بابت ثبت نام بدی. رشته به رشته فرق داره. مم ...

ترم اولمه خودشون میگن چند واحد بردارم ؟؟؟

باهم باید بدمشون؟؟رشته طراحی دوخت میدونی چقدره شهریش

معمولا اول ترم باید شهریه ثابت رو بدی+حدود یک سوم شهریه متغیر. بقیه اش رو تا آخر ترم پرداخت میکنی. وام هم میدن. از امور رفاه دانشجویی بپرس وام رو.

شهریه طراحی دوخت رو نمیدونم. بزن تو نت، ببین پارسال چند بوده. بهش ۵۰ درصد اضافه کن. 

معمولا اول ترم باید شهریه ثابت رو بدی+حدود یک سوم شهریه متغیر. بقیه اش رو تا آخر ترم پرداخت میکنی. و ...

یعنی ترم اول برای ثبت نام شهریه ثابت رو میدم از ترم دوم شهریه متغیر شروع میشه؟

مرخصی هاش چجورین؟؟

سلام من دانشجوی ترم سوم دانشگاه آزاد هستم ، شهریه ثابت یعنی مبلغی که باید کامل بپردازید تا بتونید انتخاب واحد کنید . مثلا من شش میلیون پرداختم تا انتخاب واحد کنم ، مقدار باقی مانده اش چهار تومنه که همون شهریه متغیر هست اون رو تا قبل امتحانات میتونم پرداخت کنم

سلام من دانشجوی ترم سوم دانشگاه آزاد هستم ، شهریه ثابت یعنی مبلغی که باید کامل بپردازید تا بتونید ان ...

عزیزم درباره مرخصی هاش میدونید

چه رشته ای هستید شما

عزیزم درباره مرخصی هاش میدونیدچه رشته ای هستید شما

من رشته ی روانشناسی هستم عزیزم ، منظورتون از مرخصی چیه؟ یعنی اینکه چند جلسه میتونید غیبت داشته باشید ؟؟

معمولا میگن تا سه غیبت مجازه بیشتر از سه غیبت حذف میشید باز هم بستگی به استادتون داره 

من رشته ی روانشناسی هستم عزیزم ، منظورتون از مرخصی چیه؟ یعنی اینکه چند جلسه میتونید غیبت داشته باشید ...

نه مرخصی میخوام بگیرم تقذیبا یک ماه چجوری مرخصی میدن

در هفته چندروز کلاس دارید

یعنی ترم اول برای ثبت نام شهریه ثابت رو میدم از ترم دوم شهریه متغیر شروع میشه؟مرخصی هاش چجورین؟؟

هر ترم هم ثابت میدی، هم متغیر.

گفتم اول ترم باید قبل انتخاب واحد هزینه شهریه ثابت و یک سوم متغیر رو پرداخت کنی تا بهت مجوز انتخاب واحد بدن. بقیه شهریه رو تا آخر همون ترم قبل امتحانات وقت داری تسویه کنی.

هر ترم همین جوری هست. تقریبا روی ترمی ۱۰ میلیون هزینه حساب کن.

مرخصی نگیر. چون به سنواتت اضافه میشه و بعد ۸ ترم شهریه ثابتت رو باید به نرخ روز همون سال بدی‌ که مطمئنا حداقل دو برابر شهریه ورودی خودته. ضمن اینکه هر سال ۴۰-۵۰ درصد شهریه ها داره زیاد میشه. به نفعته زود تموم کنی.