با توجه به این اوضاع سخت متقاعدش میکردین بره سمت چه حرفه ای ؟ چه کاری ؟
من خودم برنامه نویسی
احساس میکنم رشته پر در امد و مورد نیازیه تو کشور
چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و میدانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
خب چرا خودت نرفتی؟ به جای متقاعد کردن همسرت خودت رو متقاعد میکردی
عزیزم من میخوام ایده بگیرم برای برادرم یا پسرم ( روزی بچه دار شدم)😂 میخوام بدونم چه حرفه ای خوبه 😊
مثلا برن دانشگاه یا اینکه مهارت یاد بگیرن ؟
نطر خود شما چیه
چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی 🩶🌱 یه پسر خوشتیپ و خوش هیکل دارم (نامزدم رو میگم) 😅🫂دانشجوی دندان پزشکی هستم🦷👩🏻⚕️ تنها کسی که میتونه ارزش تو رو تعیین کنه خودتی و فقط خودت 🫶🏻🩷 کاربر قدیم اینجا هستم😊علاقه مند به مطالعه هستم 📚 مترجم زبان انگلیسی👩🏻🎓 طبیعت گرد 🌱 عاشق خانواده 😇 السلام علیک یا حضرت معصومه ❤️ هر چه داریم از این دختر موسی داریم ❤️ علاقه مند به حافظ 🦋🍃 هوا خاه توام جانا و میدانم که میدانی 🦋🍃 اندر دل من بیرون و درون همه اوست
من سوال کلیم این هستش که برای مردا و پسرا چه رشته ای خوبه به نظرتون
من به جونم های اطرافم همیشه میگم برید یک رشته دارای بازار کار و یا یک مهارت پولساز به شخصه معتقدم آب ...
به نظرت چه رشته ای؟
عزیزم من میخوام ایده بگیرم برای برادرم یا پسرم ( روزی بچه دار شدم)😂 میخوام بدونم چه حرفه ای خوبه � ...
نظر من مهارته. مثل کارای فنی و آهنگری. خیلی پول خوبی توشه. آره دانشگاه کلاس داره اما پولی توش نیست باتوجه به شرایط جامعه. آهنگری اولش شاگرده بعدا میتونه یه کارگاه بزرگ باز کنه کلی کارای ویلاهای بزرگ رو میسپارن بهس