2777
2789

خیلی ازاطرافیانم دوروهستن،جلوی روم خوبیمومیگندپشت سرم ادا درمی یارندوبدمیگند،مثل مادرشوهرم،ثابتم کنم میزنه زیرحاشا،میگه نه اصلا من همیشه خوبیتومیگم،بنظرتون کلا با آدمای دوچهره چطوری بایدرفتارکنیم؟

😏B

فکرکنم بشه کاری کرد ... 

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کم کردن ارتباط فاصله گرفتن سکوت کردن 

ما موظف نیستیم به دیگران ثابت کنیم اشتباه کردند و بعد رفتار بعد اونها رو اصلاح کنیم 

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌
اگر میخای همه چی رو بیاد به خودت اهمیت بده مثلا طلا بخر، ماشین بخر، چیتان پیتان کن، بعد اگه مادرشوهر ...

وای اصلا اینطوری نیست لباس جدیدمیخرم بادمیکنه وناراحت میشه حسودم هست خودش ودخترش همه چیزو واسه خودشون میخواند

😏B
وای اصلا اینطوری نیست لباس جدیدمیخرم بادمیکنه وناراحت میشه حسودم هست خودش ودخترش همه چیزو واسه خودشو ...

با پول خودت بخر،مثلا سرکار برو و با پول خودت دستبند طلا بخر، اونوقت ببین چطوریه، چون اگه با پول شوهرت باشه کمی حق داره ناراحت بشه، دوستی داشتم دیپلمه بود فامیل شوهرش مسخره ش میکردن بهش میگفتن بیسواد بعد این بنده خدا رفت دانشگاه و بعدش هم رفت سرکار و وام گرفت و ی ماشین واسه خودش خرید،بعدش خانواده شوهرش گیر داده بودن که سرکار نرو اینم هر روز چیزی میخرید 😁

با پول خودت بخر،مثلا سرکار برو و با پول خودت دستبند طلا بخر، اونوقت ببین چطوریه، چون اگه با پول شوهر ...

کارشناسی دارم،شوهرم دوست نداره بیرون خونه کارکنم ،توخونه کار کامپیوتری انجام میدم،چندبارباپول خودم طلاخریدم زیرپاشوهرم افتادن بفروش،منم دیگه وقتی میخرم یاقایم میکنم ازشون یامیگم بدل 🤭😅

😏B
کارشناسی دارم،شوهرم دوست نداره بیرون خونه کارکنم ،توخونه کار کامپیوتری انجام میدم،چندبارباپول خودم ط ...

من شوهرم طلامو فروخت باهاش زمین خرید اما زمین رو زد به نامم، هیچوقت اجازه نده با طلات برای خودش چیزی بخره اگر خرید تا چندسال غر بزن دیوونه بشه دیگه ازین کارا نکنه