2777
2789

سلام دوستان چند روز پیش یه شماره‌ای تماس گرفت گفتن از این شرکت هست گفتن یه کدی رو ارسال کرده بودم بایت یه وویسی منم تایید کردم بعد گفتن سیستمی قرعه‌کشی کردن و این حرفا ، گفتن اسپانسر برنامه به خانه برمیگردیم هستن. گفتن یه ین کارت ۱۰۰‌میلیونی و یه سری لوازم آشپزخانه و سفر شمال بهم هدیه میدن بابت فعالسازی مالیات بن کارت ۱۰تومن میگیرن من باورم نشد گفتم ما از این شانسا نداریم بعد گفت توی واتساپ برام اطلاعات شرکت رو میفرسته و یه خانمی بود شروع کرد از چیزای قانونی مثلا سامانه قضایی کشور و اینا گفت من اعتمادم جرقه زد لینک سامانه قضایی فرستادن نمیدونم یه چیزی به اسم کد اقتصادی داشت شرکتشون (همین شرکت آسان پردازش) گفت میتونی استعلام بگیری من سریع مراحل رو انجام دادم دیدم خب تاییدیه اون کد توی سامانه قضایی هست اونجا اعتمادم بیشتر شد بابت اون ۱۰ تومن شک داشتم که گفت ۵ پیش‌واریز کنم فقط برای اینکه کارت به نامم ثبت شه حالا رو حساب اینکه خانمه داشت قانونی صحبت می‌کرد پیش خودم گفتم اگه کلاااه. برداار بودن از قانون حرف نمیزدن از پلیس فتا حرف نمیزدن 

چند وقت پیش موهامم فروخته بودم گفتم بذار شانسم رو امتحان کنم، بالاخره دیروز وسایل آشپزخونه بدون بن کارت بدستم رسید گفتن بن کارت جدا ارسال میشه حالا عکس براتون می‌فرستم. باورم نمیشه اما خب گفتم بدونید اگرم اعتماد میکنید حتما موقع واریزی اسم شرکت معتبر رو ببینید به حساب‌ شخصی یا چیزای مشکوک واریز نکنید ظاهرا این شرکت واقعا درسته... یا شانس من خوب بوده نمیدونم به هرحال خداروشکر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت بن کارت صد میلیونی رسید اونوقت بیا بگو بعد هم این همه جایزه داده چلاق بوده لنگ ده تومن بوده م ...

نه اینا گفتن بابت مالیات اون بن کارت ۱۰ درصد میگیرن حالا من میخوام مثبت باشم و فعلا یکی دو روز صبر کنم بن کارت صادر بشه نظرمو بعد میگم، اگرم نرسید وسایل بدستم رسیده حداقل ۵ تومنی که دادم، نسوخته 

ولی اولین شانس زندگیم بود این( توی مسائل اینچنینی😬)

اعتماد نکن بعد عید هم ب خواهرم زنگ زدن گفتن ماشین برنده شدید. ۱۲ تومن گرفتن دوتا قابلمه فرستادن دیگه ...

بله البته بن کارتم امروز رسید به اسم خودم صادر کردن دمشون گرم. آقای زمانی محری شبکه ۵ نماینده این شرکته، فیلمشو برام فرستادن که اسم شرکت آسان پردازش رو میگن اینطوری اعتماد کردم و دقیقا چیزایی که گفتن ارسال شد.

میدونید بعضیا دروغ میگن و بزرگنمایی میکنن... اما واقعا فکر نمیکردم اینا اینقدر دقیق ب قولشون وفا کنن

پشتیبانی‌شون جوابگوی همه چیز بود تا لحظه‌ای که بن کارت رسید، منظورم اینه بخاطر ۵تومن خودشونو خراب نکردن و اعتبار داشتن امیدوارم کسی سرش کلاه نره

بله البته بن کارتم امروز رسید به اسم خودم صادر کردن دمشون گرم. آقای زمانی محری شبکه ۵ نماینده این شر ...

بله خودشونو خراب نمیکنن جواب میدن از خواهرم ۱۲ تومن گرفتن  گفتن ماشین برنده شدید.ی قابلمه آشغال فرستادن جالبه زنگم میزد جواب میدادن میگفتن چن روز دیگ زنگ میزنیم بیاید ماشینو ببرید الان ۶ ماه گذشته بازم جواب میدن بازم میگن چند روز دیگ بیاید ببرید .

نه اینا گفتن بابت مالیات اون بن کارت ۱۰ درصد میگیرن حالا من میخوام مثبت باشم و فعلا یکی دو روز صبر ک ...

سلام عزیزم واقعا وسایلت دستت رسید به منم همین گفتن ۵ تومن پول زدم حساب شون نمیدونم راست یا دروغ الان شک کردم تورو خدا اگر حقیقت هست بگو به منم گفتن سفر مازندران و کارت ۱۰۰ میلیونی و سرویس آشپزخونه و ۶۶ امتیاز قرعه کشی که ۲۹ آذر از تلویزیون پخش میشه درسته؟؟؟