2777
2789
عنوان

ی غلطی کردم الان پشیمووونم

473 بازدید | 19 پست

دندونام، تا حالا اصلا خراب نشدن یا درد نکردن،بیمه تکمیلی داشتیم گفتم ی دندون عقل داشتم اونو بکشم یکم تو گوشت مونده بود،ک گفت باید جراحی شه من ترسیدم،بعد دندونام نگاه کرد گفت چندتا پوسیدگی داره بزار درستش کنم ک خراب نشن ب عصب نرسه،۴تارو درست کردم الان پشیمونم ک ب دندونام دست زدم فک میکنم اگ دست نمیزدم تا چن سال دیگ ام ب عصب نمیرسید جنس دندونام عالی،دیشب میوه خوردم سرد بود دندونم درد گرفت،بنظرتون اشتباه کردم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عریزم اتفاقا بهترین کارو کردی ادم باید همیشه مراقب دندونش باشه هی دوره ای رسیدگی کنه بنده خدا شوهرم دندون داره داره کلی مسکن میخوره هزینه عصب کشی گفتن ۸ تومن 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نه خوب کردی 

گاهی زودتر اتفاق میفته و به عصب میرسه بعد دردش وحشتناکه 

همیشه چکاپ برو که اگر پوسیدگی بود ترمیم کنن 

اولشه به سرما حساس شده دندونت درست میشه 

یه مدت چیز سرد نخور حساسیتش کمتر میشه و بعد خوب میشه 

نترس منم اینجوری بودم 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
۴تا دیگ ام دارم یعنی برم درست کنم اونا رو

اره برو حتما نزار خرابی بمونه میزنه حتی دندونای کناری هم خراب میکنه 

وقتی دندون پوسیدگیش کمه ، موقع ترمیم کمتر تراشیده میشه 

ولی برسه عصب باید تا ته تراشیده بشه و بعد روکش بشه چون مقاومتش از دست رفته 

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت ... غصه هم می گذرد ( سهراب سپهری )
اره برو حتما نزار خرابی بمونه میزنه حتی دندونای کناری هم خراب میکنه وقتی دندون پوسیدگیش کمه ، موقع ت ...

اها؛من بش گفتم روکش نمیکنی گفت لازم نیست،آخه موادش ی کم سیاهه خوشم نمیاد همیشه دندونام سفید دیدم الان خوشم نمیاد 

۴تا دیگ ام دارم یعنی برم درست کنم اونا رو

من دوسال پیش مثلا خودم رفتم چکاب. اصلا درد نداشتم. کلی هم وسواس به خرج دادم برا انتخاب دکترم.

دوتا رو برام پر کرد...یکیش بعد یه هفته دیواره دندونم شکست وموادش ریخت...یکی دیگه هم بعد از پنج ماه. مث چی پشیمونم که دندونی که درد نمیکرد رفتم دستکاری کردم. الان فقط باید انپلنت کنمشون.