2777
2789

ماجرا از این قراره نامزدم حس میکنم خیلی عوض شده مثلا چند روز پیش اومد خونمون خودش همیشه گوشیمو نگا میکرد اومدم گوشیشو نگا کنم عصبی شد سر غذا بود یهو بلند شد از خونمون رفت گفت کار دارم

بنظرتون کسی ک‌چیزی تو گوشیش نباشه اینطوری عصبی میشه؟

بعد کلا همش از خودش تعریف‌میکنه ک جذابم و فلانم و بهمانم

جدیدا هرچیزیم میشه سریع میگه خدافظ یعنی میخواد تموم کنه  نامزد هستیم دوست پسرم نیستتت

امشبم گفتم چقد خودتو میگیری؟ من‌نامزدتم نباید برا من خودتو بگیری اصلا محبت زبانی نداره حالا یک دوبار بردتم کافه و گل و کادو خریده ولی محبت زبانی اصلا نداره حتی بهشم بگم

بعد گفت خودمو‌نگرفتم منم‌گفتم باشه میدونم پس منم از این ب بعد خودمو میگیرم

دیدم برگشت گفت اصلا ب قیافت نمیاد خودتو بگیری بعد خندید ... منم زور بهم داشت گفتم مگه کورم یا زشتم که بهم نیاد خودمو بگیرم؟ باز خندید منم گفتم تازه امروز ی زن‌ ازم خواستگاری کرد

بعد برگشت گفت برو باهمون خاستگارت خدافظ

من حس‌میکنم این کاراش و حرفاش بهونس بخدا وگرنه مگه‌من چی‌گفتم الان سه چهار روزه تو این سه چهار روز ۴ ۵ بار به من گفته خدافظ

چندبارم دیدم با دخترا چت کرده قبلا😞

بعد نامزدم پیام داد گفت سر اینکه با ذوق گفتی برام خواستگار اومده دلم شکسته بعد دوسه بار بهونه اورد گفت دیگ درس بشو نیستیو فلان و بعدشم رفت گفت همه چیو بهم بزن

بعد من دیشب تاپیک زدم نی نی سایتایا همه گفتن نامزدت نمیخوادت یا دلش جای دیگ‌ گیره یا کلا‌از تو خوشش نمیاد

منم برا نامزدم اسکرین شات گرفتم‌گفتم ببین‌حتی نی نی سایتیا راجبت چی‌میگن

بعد گفت تو فکر کن میخوام از سر راهت برم‌کنار‌ک‌خوشبخت شی  اخه من نمیتونم توروخوشبخت کنم 

دیگ حرفی نزدیم و ن پیامی داد ن‌پیامی دادم😔گفت میخوام همه چی بهم بخوره کامل

یک عدد دختر زبروزرنگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

مگه بچه اید اون از خودش تعریف میکنه تو هم میگی خواستگار دارم 

خب معلومه ناراحت میشه 

اگه نامزدت خیلی از خودش تعریف میکنه 

شاید احتیاج داره همون حرفا رو از زبون تو بشنوه 

تو از تیپ و هیکلش تعریف کن 

ببرش بالا 

شاید رفتارش عوض شد 

فقط بدون که زندگی با این بچه بازی ها به جاهای خوبی ختم نمیشه

اگر پسری، دختری رو بخواد جونشم میده ،حالا چند روز بهش پیام نده ببین چی میشه،البته اشتباه. کردی گفتی خواستگار دارم ،اگر قرار رابطه تون بهم بخوره نامزدی بهم بخوره بهتره

خدا روشکر که الان فهمیدی. این پسره بچه‌ست.خودشیفته‌ست. کاش که انقدر قدرتمند باشی که تمومش کنی. الان ...

الان باز پیام داده نوشته که من حالم بده تو حالت چطوره؟

یک عدد دختر زبروزرنگم