2777
2789
عنوان

اگه ادم هیچ وقت شرایط بچه دار شدن براش پیش نیاد چی😐

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 34 پست
ببین بچه واقعا خیلی خرج داده خیلی اگ نمتونی نیار اینجوری ب مشکلاتت صدبرابر اضافه میشه بچه خیلی شیرین ...

اره میدونم ولی افسوس میخورم کاش درست ازدواج میکردم الان بچه هام باید مدرسه میرفتن🥺

والا من با شرایط ایده آل بعد از ده سال بعد ازدواج گذاشتم بچه دار شدم یه باره همه چیو از دست دادیم🥴

سر دخترم ک کار بجایی رسید ک ماشین فروختیم یه چیز سبک‌تر خریدیم برا زایمان من و خرج بعدش...

کلا ب طرز عجیبی هروقت باردار میشدم صفر میش یم.

اینو گفتم که بدونی همه تو شرایط سختی هستیم دوسی

همه مث همیم.

یه دونه بیار از خرج یه دونه ادم بر میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌿 سوره الإسراء، آیه 31

> «وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ...»

🔹 یعنی نترسید از فقر؛ ما روزی آن‌ها و شما را می‌دهیم.

🔸 مفسران (مثل آیت‌الله مکارم شیرازی در تفسیر نمونه) می‌گویند:

> این آیه شامل هرگونه جلوگیری از تولد فرزند از ترس فقر یا سختی زندگی هم می‌شود، چون روح آیه نفی ترس از روزی است.

---

مگه ماها درست ازدواج کردیم؟! من 6 ساله ازدواج کردم و سال اول دوم خونه ی پدرشوهرم بودم که چون فقیر بودن شرایط خیلی خیلی سخت و غیرقابل تحمل بود بعدش رفتم سرکار و این چهارسال کار کردم و عقل به خرج دادم طلا خریدم بعد باهاش زمین خریدم ماشین خریدم الانم دارم خونه رو می‌سازم، تو این 6 سال شوهرم هنوز نتونسته کار پیدا کنه البته بهش حق میدم چون شرایطش رو دیدم، خلاصه اگر میبینی شوهرت نمیتونه خودت تلاش ت رو دوبرابر کن راهی برای زندگی و پول درآوردن پیدا کن، بچه هم بیار، نا امید نباش 

منم مثل توام مهر ماه چهل سالم شد دریغ از یه بچه...ولی فرق من اینه که پول و شرایط دارم ولی خدا نداد.. ...

به نظرم پذیرش خدا نداد راحت تره.لاقل میدونی تلاشت کردی و نشد .ولی وقتی سالم باشی و بخاطر شرایط نخوای بیاری هر لحظه افسوس میخوری 

به نظرم پذیرش خدا نداد راحت تره.لاقل میدونی تلاشت کردی و نشد .ولی وقتی سالم باشی و بخاطر شرایط نخوای ...

خدا روزی رسونه چرا نیاری وقتی سالمی...معلومه مادر خوبی میشی که نیومده به فکر رفاهشی ..مطمئن باش  بهت افتخار میکنه

خب نیاد 

مگه همه باید بچه داشته باشن؟ 

من تعجب میکنم از حرف بعضی ها بخدا 

اومدن میگن حالا یکی رو بیار 

بابا جان استارتر میگه حتی کیفیت تغذیه ش مناسب نیست 

چی میگید شماها؟؟؟ 

یعنی به هر قیمتی باید بچه دار شد؟ 

آموزش نمیخواد؟ 

رسیدگی نمیخواد؟ 

یه سفر و تفریح نمیخواد؟ 

استارتر با همسرش هم خیلی اوکی نیست 

چرا باید بچه آورد در این شرایط