2777
2789

خیلیا من هر چی قبولی پزشکی میبینم اکثرا پشت بودن

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش مشورت میخوام

از کی

فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

یکی از همین سایت میخوام

کسی که پشت کنکوری باشه و پزشکی قبول شده باشه قطعا زیاد تودنیای  مجازی نیست واصلا گوشیش رو یکساله دستش نگرفته وتازه چندماهه بعداز کنکور سراغ گوشیش رفته

قطعا اینجا کسی نیست 

کسی که پشت کنکوری باشه و پزشکی قبول شده باشه قطعا زیاد تودنیای مجازی نیست واصلا گوشیش رو یکساله دست ...

من پرستاری قبول شدم امسال هنوز نتایج چند روز پیش اومده

بعدم کسی که پزشکی قبول شده چرا تو سایت نباشه😐

خودم با دو نفر حرف زدم اینجا، حرفا میزنید بخدا

ممنون میشم در مورد اسم کاربریم نظر ندین🙏🏻

من پرستاری ازاد اوردم دو دل هستم برم یا پشت بمونم سال اولمم هست

من سالی که پشت کنکوری شدم نشستم دوباره خوندم ونتیجه ام مثل همون سال اول شد اما دوستانم رفتن پرستاری آزاد والان دوست من هم خانه داره هم ماشین و خیلی هم راضی است

برو پرستاری آزاد