2777
2789
لطف شماستفقط رسیدنم از کجا بخیر ، نکنه شمام امروز در دامان طبیعت تشریف داشتید که میدونید تازه رسیدم� ...

چرا من یچی میگم. حس ششم میشه؟ 😐

مدتی بود ندیدمتون. برا این گفتم. 

ن بابا.طبیعت ما پشت پنجره هست.😐😇. 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

چرا من یچی میگم. حس ششم میشه؟ 😐مدتی بود ندیدمتون. برا این گفتم. ن بابا.طبیعت ما پشت پنجره هست.😐😇.

خب شاید حس ششم دارید خب😅

البته من اعتقاد ندارم همینجوزی عرض کردم

اهان اوکی ببحشید من کلی نگرم زیاد جزییات در خاطرم نمیمونه

البته میبینم جزییاتو ولی کلیتش یادم میمونه

نمیدونستم که قبلا هم باهم صحبت کردیم

از دیدار دوباره شما خوشحال ام

فردا روز طبیعته.دست خانواده بگیرید برای ناهار حداقل برید یه پارک بزرگ همون ناهار خونه رو دور هم زیر درخت بخورید و لذت دوچندان ببرید

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید حس ششم دارید خب😅البته من اعتقاد ندارم همینجوزی عرض کردماهان اوکی ببحشید من کلی نگرم زیاد جز ...

خیلی ممنـون از ایده خوبتون. ما ک دلمـون میخواد. بقیه ااهلش نیستن😇

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂

خیلی ممنـون از ایده خوبتون. ما ک دلمـون میخواد. بقیه ااهلش نیستن😇

زن موتور عشق و انرژی خونه و خانواده اس

شما میتونید

اگه یاری نکردن

شب اعلام کنید 

برای نکوداشت دموکراسی و حفظ ارزش های والای اون

امشب یه رای گیری میکنیم ببینیم کیا موافقن فردا ظهر ناهار خونه پز رو بیرون زیر درخت بخوریم

با انرژی اعلام کنید حتما بچه ها تو تیم شما میان 

اونوقت غلبه میکنید بر هرکی که مخالفه 😂😅

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

زن موتور عشق و انرژی خونه و خانواده اسشما میتونیداگه یاری نکردنشب اعلام کنید برای نکوداشت دموکراسی و ...

باشه امتحان میکنم. ببینم چطور میشه.. 👌👌👌👌😂

انشالله ایدتون جواب بده. و ما موفق بشیم😇. 

باشه امتحان میکنم. ببینم چطور میشه.. 👌👌👌👌😂انشالله ایدتون جواب بده. و ما موفق بشیم😇.

خوب اجراش کنید حتما جواب میده

دعای خیر ما بدرقه راه شما 😅😅😅

افسرآگاهی

چند سالشه شوهرت؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

۳۸

چقدر مهربونی 

سوال همه رو با صبوری جواب میدی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

ممنون ، حس شما خوب بوده حتماهم سن وسالیم 😅 شما ۶۰ بودی دیگه😅 منم مث شما ۶۰ سال و دوهفته😅

😂پیر شدیم دیگه 

ببخشیددد شما فک کنم معلم هستین 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

😂پیر شدیم دیگه ببخشیددد شما فک کنم معلم هستین

😅😅😅 اره جوانی بهاری بود و بگذشت😅😅😅 ۶۰ سال البته اول میانسالیه

نه مث معلما حرف زدم؟

عه پس انگار زیادی جدی حرف زدم

عذر تقصیر 😅😅😅