2777
2789
عنوان

کنکور زبان

33 بازدید | 4 پست

کسی کنکور زبان داده

کمک میخوام

من زبانم متوسطه 

اما کنکور انسانی برای من سنگینه

چون هزینه کتاب و اینا ندارم

اماز زبان شهاب اناری / ۵۰۴/ اکسفورد

دارم 

اگر بخونمش میرسم ؟

یعنی قبول میشم

الان برو کنکور امسالو دانلود کن ببین میتونی مثلا در ۴۰ اینا بزنی؟ اگه اوکی بود بعد شروع کن برای منابع هم باز سرچ کن و حتما آزمون بزن اگه شرایط ثبت نام نداری تو خونه حتما خودت بزن

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم. اگه سطح زبانت خوب هست ان شاءاله قبول می شی..۵۰۴ واژه خوبه...از کتابخونه می تونی بازم کتاب بگیری دامنه لغاتتو گسترش بدی..grammer in use هم برا تقویت گرامرت خوبه..آکسفوردم خوبه..شهاب اناری رو نخوندم تا حالا..اگه سطح زبانت خوبه قبول می شی.

اگه ادبیات دوست داری از تو کتابخونه ها می تونی کتابهای رایگان قرض بگیری از جنعه بازار می تونی کتاب مناسب گیر بیاری...یا مثلا برو دانشگاه از کسی که این رشته رو خونده تقاضا کن کتابهای قبلش رو به تو قرض بده...

بحث آینده هست..تو انتخاب رشتت دقت کن و رشته ای که دوست داری و اینده خوبی داره  انتخاب کن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

کتاب باید خیلی بخونی

منم مهر ماه پارسال شروع کردم

متوسط بود سطحم

اول 504 خوندم و شهاب اناری و کتاب آبی قلمچی

که بعدش دیدم اصلا کافی نیست

به جز دو سه تا کتاب که خریدم تعداد خیلی زیادی پی دی اف خوندم و رفتم شهید بهشتی نهایتا