2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کارت پس انداز جدا دارم تو اون پس انداز هم میکنم مقدار مشخص هم برای خرج وگرنه به گدایی میغتم هر چی دارم بخوام خرج کنم

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

ای کاش یه درصد مثل تو بودم اما این شکم نمی‌ذاره

کارت پس اندازتو بشکن بنداز دور خورد خورد جمع کن همین صد تومن دویست تومن ها بعد یه مدت کلی میشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

کارت پس اندازتو بشکن بنداز دور خورد خورد جمع کن همین صد تومن دویست تومن ها بعد یه مدت کلی میشه

ای کاش شکمم میذاشت اما نمی‌ذاره لامصب رمز دوم داره کارت پس اندازم بازم وسوسه میشم بردارم 

نه پول اضافه داشته باشم ارز دیجیتال میخرم تا در آینده چند برابرش،رو به دست بیارم

مجازی هم دیگه راهی برای  فرار از تنهاییام نیست الله چرا آفریدی کسی رو که درک درستی از خلقتت نداره😪