همسایه_انیشتن مدیر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6934 عنوان دوازده شب به اصرار من پا شدیم رفتیم طرقبه | مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 36 پست یه ساعته رسیدیم شایدهمسرم ۷ میره سرکار ، عذاب وجدان گرفتم نخوابیده بلافاصله عم باید بره سر کار.کاش اصرار نمیکردمانفری یه جمله بگین عذاب وجدانم تموم شه بتونم بخوابم خودم✅🤝 زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم . 1404/07/24 | 05:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhtar1396 عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 181 اشکالنداره یه شب که هزارشب نمیشه ،بعد از اینکه ازسرکار اومد میخوابه دیگه
همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6934 تازه عروس و فانتزی هایش....زندگی در رمانها....مردی ک فردا سر کار همش خمیازه و سوزش چشم داره....تازه ... اونا آرشام تهرانیو نفس معتمد شوننما اسمامونم شباهت نداره آخه🧜♀️ زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6934 الهی هزارساله بشه چ مهربون شوهر من کارش اداری پشت میز نشین 8 میره دو میاد فقط میگی کوه جابجا کرده مال منم کارمنده همشم پشت میز زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
ktبانوجانmm عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1653 بخدا آماده میکنم🧜♀️دیشب یهویی دلم خواست بریمچند وقت بود نرفته بودیم امروز که بیاد تا شنبه کاری ند ... چند سالته استارتر؟ گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
گندم،گیسو عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 3513 عوضش اون شب فقط برا استراحتشهعذاب وجدانمو بیشتر میکنین🙏🏻💅🤝 اگه کارش سخت هم هست که بیچاره خیلی گناه داره ،کاش تعطیلی رفته بودید
همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6934 اشکالنداره یه شب که هزارشب نمیشه ،بعد از اینکه ازسرکار اومد میخوابه دیگه راس میگی راس میگی(مثلا امروز اصلاااا خسته تر از همیشه نمیشه تا بیاد💅😀) زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6934 چند سالته استارتر؟ ۲۱ سن ملاک چیست دقیقا؟ زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
دخترپرستو عضویت: 1403/08/19 تعداد پست: 552 خوب کردین رفتین وقتی بچه دار شدین این طرقبه رفتن میشه خاطرع من الان دوساله رنگ طرقبه رو ندیدم😂 برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧
ktبانوجانmm عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1653 اونا آرشام تهرانیو نفس معتمد شوننما اسمامونم شباهت نداره آخه🧜♀️ اسما نه ولی سبکی ک در پیش گرفتین شباهت داره😁😂♥️ گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
ماجان52 عضویت: 1401/05/11 تعداد پست: 3545 اونا آرشام تهرانیو نفس معتمد شوننما اسمامونم شباهت نداره آخه🧜♀️ انشالله که بهتون خوش بگذره نگران نباش خاطره میشه عزیزم خدا واسه هم حفظتون کنه
همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6934 خوب کردین رفتین وقتی بچه دار شدین این طرقبه رفتن میشه خاطرع من الان دوساله رنگ طرقبه رو ندیدم😂 بخداا منم به همینا هی فک میکنم😂 زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
mrym1822 عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 5251 فدای سرت، بهتون خوش گذشته حتما، استراحت هم فردا بعد کارش میخوابه خستگیش رفع میشه
65nazaninzahra عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 116 مال منم کارمنده همشم پشت میز خوب دیگه پس خوب کاری کردی رفتی از سرکار بیاد میخوابه خودت ناراحت نکن انشالله که خوش گذشته بهت
همسایه_انیشتن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 6934 اسما نه ولی سبکی ک در پیش گرفتین شباهت داره😁😂♥️ یه شب بود باباالان من تو آیینه پاشم نگا کنم خودمو داغونمچشمام با لباس خواب سبزم هارمونی خاصی نداره💃 زخم هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلیام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .
ktبانوجانmm عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 1653 ۲۱ سن ملاک چیست دقیقا؟ رویایی فکر کردن.....صرفا چون هوس کرده بودی برای من اصلا قانع کننده نیست ک یه نفر برات اینهمه به سختی بیفته...براحتی میتونستید پنج شنبه شب برید و اینموقع ک برگشتید با هم بخوابید گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...