2777
2789
عنوان

متاهلم اکسم بهم زنگ زد

605 بازدید | 27 پست

چهار سال و خورده ای میشه من با این شخص کات کردم ازشم متنفرم بمیره هم برام مهم نیست 

ولی طبق چیزایی که شنیدم و دیدم ایشون عاشقمه و تو این چند سال نتونسته ازدواج کنه و از عشق من مریض شده 

خیلی هم خواسته با من ارتباط بگیره ولی من سریع بلاک کردم با هر شماره ای بوده

خیلی خیلی بهم بدی کرده 

امشب یه شماره ناشناس زنگ زد فهمیدم ایشونه سریع بلاک کردم پیام داده بود دارم می میرم خیلی دلم تنگه و تو این چند سال اصلا فراموش نشدی منم هیچی نگفتم چون بر این باورم یه پیام ساده دادن بهش هم خیانت حساب میشه و من اهلش نیستم 

الان دارم با خودم فکر میکنم نکنه من کارما پس بدم اه این دنبالم باشه ولی خیلی بهم بدی کرده خیلی جوری ازش نفرت دارم جلوم بمیره هم مهم نیست میگم نکنه کارما شو پس بدم چهار سال به خاطر من داره گریه می‌کنه

وگرنه خودش که ذره ای برام ارزش نداره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علت تنفر؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چیشدکه جدا شدین اگه عاشقت بود

با آرامش وارد شوید! اگه آدم عنق و بی‌ظرفیتی هستید، روی من ریپلای نکنید. صبر و حوصله‌م رو دادم اجاره، اونم بدون پول پیش. اگه دنبال تخلیه انرژی منفی هستید، یه سایت بوکس باز کنید، اینجا رینگ اعصاب نیست. ممنون که درک می‌کنید            

علت تنفر؟

خیلی بدی کرده اینجا نمیتونم بگم

یه مدت بد شد عذابم داد

بعدش پشیمون شد خواست جبران کنه

الان که مرده و زنده اش برام مهم نیست

فقط میگم نکنه کارما پس بدم به گریه و دردش میخندم 

نگران نباش بیشتر که انگار اه تو اونو گرفته

من که هیچ وقت نمی بخشمش

الآنم مرده و زنده اش برام فرقی نداره

ولی میترسم کارما پس بدم چون به حال و گریه اش میخندم 

دخنرم الان که در شرف تشکیل یه زندگی جدید هستی لطفا هیچ عکس العملی به زتگ ها و پیام هاش نشون نده تونستی خط تلفنت رو عوض کن ارزوی خوشبختی برات دارم لازمه یه زندگی متاهلی سالم وفاداری هست