2777
2789

من چند وقت که متوجه شدم وقتی پسرم کمرشو خم می‌کنه یه چیز سفت که تکون نمیخوره میاد بالا ببینید نه خیلی سفته نه خیلی نرم چند روز پیش تکون میخورد الان فک کنم از بس چک کردم سفت شده پشت کمرشه نزدیک مهره هازیر کتفش 

وقتی هم که روی شکم هستش من چیزی حس نمیکنم 

امروز آنلاین برای یه دکتر فیلم فرستادم گفتش توده چربیه میخواستم بدونم کسی تجربه آیی داره آیا خطر ناک پسر من چهار سالشه 

توده چربیه قابل حذفه  برش میدارن 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم ببرش دکتر فردا صبح اول وقت ببر دکتر از نزدیک ببینم خیالتم راحت شه اینجا کسی تخصصی نداره جای خودخوزی به حال بچه برس

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

ببر دکتر ببینه خواهر از این و اون میپرسی بدتر ترس میوفته به جونت بنظر من از هوش مصنوعی بپرسی بهتره تا این سایت

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

ببر دکتر ببینه خواهر از این و اون میپرسی بدتر ترس میوفته به جونت بنظر من از هوش مصنوعی بپرسی بهتره ت ...

پرسیدم اونم گفت توده چربی ولی خب یه دونه غده لنفاوی گردنش اینم از این میترسم چیز دیگه آیی باشن از اون ور هم میگم تو که تازه چکاب دادیش اصلا نمی‌فهمم 

خدا کنه دارم میمیرم

چیزی نیست تو گوگل ی سرچ کن و اینکه وقتی دکتر آنلاین نشون دادی گفته چیزخاصیی نیست مطمئن باش فردا دکتر از نزدیک ببینه هم میگه هیچی نیس

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

چیزی نیست نگران نباش 

حتما برو دکتر و چک کن 

شبت آروم 🦋😘

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨