یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بدترین زخم رو پای فامیلمون که تو کما هست بوجود اومد و رسیده بود به استخون و با هیچ نوع دارو و پانسمانی خوب نمیشد ولی با گیاهی به نام نَوَند مریم(نمیدونم عطاریا چی میگن بهش.شاید همون مریم گلی باشه)در عرض یک هفته خوب شد
دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
عزیزم زخم دیابت بود دارو را مصرف میکرد میخورد چه طوری
نه زخم دیابت نبود ولی چون بنده خدا تو کما هست بدنش قدرت ترمیم نداشت و زخمه خوب نمیشد.خیلی خرج پانسمان و اینا کردن ولی فایده نداشت.این گیاه یه گل زرد رنگ داره که گل خشک شدشو نرم میکردن و میپاشیدن رو زخم.واقعا معجزه میکنه.اتفاقا فصل گلش بهاره و الان تو بازار گیر میاد
دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من
سلام دوست عزیزم . مادر بزگ من زخم پای دیابتی داره. چند بار از دارو های گیاهی و طب سنتی استفاده کرد ،ولی اصلا فایده نداشت تا تو ایننترنت با یه فروشگاه اشنا شدم به اسم بازار طب اول مشاوره رایگان کرد بعد محصولی که مناسب باشه رو معرفی باورت نمیشه خیلی بهتر شده