2777
2789
عنوان

طولانیه ولی کمک نیاز دارم😞

471 بازدید | 60 پست

بابام به شوهرم گفته به عسل بگو بعد زایمان راه بره 

بعد شوهرم بهش گفته شما بگید شما بزرگترید 

بابامم گفته نه اون اخلاقش گنده چیزی بهش نمیگم تو بگو 

در حالیکه تاپیکامو ببینید من کلا تو بارداری زایمان و دستگاه زردی بچه همه اش تنها بودم شاغلم هستم و قبل زایمان همه اش کار خونه و بیرون میکردم 

همه چی رو هم برای بعد زایمانم اماده کرده بودم مثل غذاها که خودم کارامو بکنم 

بعد اینجوری نشستن پشت سر من حرف میزنن

اصلا گیریم اخلاق من گند چرا بابام شت سرم به شوهرم حرف میزنه؟ 

انقدر این چیزا رو ازشون دیدم رو هر کار و حرکتم حساس شدم که همه رو از خودم راضی نگه دارم وسواس فکری گرفتم

شوهرمم بهم گفت هیچ کس جرات نداره باهات حرف بزنه چه بابات چه مامانت چه من 

منم گفتم اونا اینطوری تربیتم کردن خودشونم اینطورین یدونه تو رو برای خودم امن میدونستم که تو هم لنگه ی همونایی

حالم بد بود تمام تروما ها و خاطرات بدم رو بهش گفتم 

واکنشش چی بود؟ 

گفت همه این تجربه ها رو دارن فلان بیسار بعدشم رفت خوابید 

یه بغل ساده هم منو نکرد

گفتم یا برام ارزش قائل شو همراهم باش یا طلاق بگیریم 

میگه برو به مامان بابات بگو طلاق میخوام 

گفتم منو گذاشتی لای منگنه نه ممو میخوای نه نمیخوای 

میگه تند تند گریه کردناتو تموم کنی خاله زنک بازی درنیاری همه چی زندگیمون خوب میشه

نمیدونم شاید حق با اونه ولی واقعا نیاز داشتم امشب یکم بهم محبت کنه 

حس میکنم به زور تحملم میکنه 

گفت اگه از من جدا شی هم هیچ مردی تحملت نمیکنه

گفتم اره وقتی پدر مادرمم منو نمیخوان معلومه که هیچ کس دیگه ای هم منو نمیخواد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون باید عقلش برسه نازتو بکشه که متاسفانه نمی‌رسه تو یکم زبونتو نرم تر کن این نوع جواب دادنت اذیتش می‌کنه یکم مهربونه تر باش

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

من؟نمیدونم چیکار کنم به خدا گیجم

البته ممکنه بخاطر بارداریت یکم هورمونات بهم ریخته باشه حساس شده باشی ولی رهــــــــــا کن اینقد به خودت استرس وارد نکن این چی گفت اون چی گفت حرف باد هــــــــواست، بچه تو شکمت نیاز داره به آرامش 

اهنگ بیکلام بذار ریلکس کـــــن 

چرا از کاه کوه میسازی ؟!حالا پدرت یه چیزی گفت شما چرا انقدر بزرگش کردی و پیش همسرت شلوغش کردی !!

تو دعوا اینا رو گفت 

خیلی میخوام جلوی خودمو بگیرم وای نمیشه هی سر هر خرفی میخوام بهش جواب بدم خودمو ثابت کنم بدتر گند میزنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا انقدر خودتو جلوش کوچیک کردی چرا بهش گفتی مامان بابام منو نمیخوان یا اصلا نباید از مشکلات و تروماهات می گفتی مرد همشون ظرفیتشون پایینه کم کم این موضوع رو میزنن تو سر طرف مقابل به نظرم برا خودت ارزش قائل شو خودتو پیش خودت بزرگ کن درسته که گذشته سختی داشتی و بهت حق میدم اما برای خودت ترحم نخر چون ترحم خریدن آدم رو ضعیف و بد عادت می‌کنه به پدر مادرت هم تذکر بده پشت سرت جلو شوهرت صحبت نکنن نیاز نیست کسی رو از خودت راضی نگه داری این ایثار درونی و به اجبار رو کنار بزار سعی کن کمک خودتو کنی هر کاری که فکر می‌کنی انجام دادنش خوشحالت می‌کنه و باعث رشدت میشه انجام بده اما خودتو جلو هیچ کسی نشکن

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️