2777
2789

بعضی وقتا یهو یه جایی یاد خاطرات بچگیم میوفتم

یبار یادم نمیاد مادرم بغلم کرده بوده بوسم کرده باشه چقد کتکم میزد نمیدونم چرا همیشه داداشمو بیشتر از من دوست داشت. 

صبح تا شب کتکم میزد میگفت اگه بابات بگی بازم میزنمت. 

یادمه سرما خوده بودم یه چیز بد مزه درست کرده بود شیر و پیاز و سیر باهم من از شدت بوی بدش عوق میزدم سر اون کلی کتکم زد چاقول بزرگ گذاشت روی گلوم 

یادمه 

سینه هام تازه داشت در میومد خیلی درد داشتم نمیدونم سر چی بود سینه هامو گرفت فشار داد جونم در اومد. 

پامو یبار گاز گرفتم تا چند سال جاش مونده بود. 

😭😭😭😭چرا انقد منو میزد مشکلش با من چی بود مادرم تو این دنیا بیشتر از هرکس دیگه ایی عذابم داد چه لفظی چه جسمی 

من خودم الان ی مادرم اصلا نمیتونم با بچم مثل مادرم رفتار کنم. 

همیشه برام سواله چرا مادرم تمام عقده هایی که داشت باید با کتک زدن من خالی میکرد خدا از سر تقصیرراتش بگذره چون کتکای وحشت ناکی بهم میزد😔😔😔😭😭😭از درون مثل یه بچه ایی ام که تو یه خیابون تک و تنهاس مادرش ولش کرده داره گریه میکنه. 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

دیگه گذشته رو مرور نکن قربونت برم 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بمیرم:(

مامان منم اینجوری میکرد.تو یه دز دیگه

من بخشیدمش.خودش زندگی خوبی نداشته، کسیو نداشته

سر من خالی میکرده

من خیلی آسیب دیدم، خیلی مریض شدم، افسردگی شدید، عقب موندن از درس و زندگی، بستری و..

ولی بخشیدم.اونم یه قربانی و بیچاره بوده

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته عزیزم؟

اینکه مستقل شدی یا هنوز با مادرت زندگی می‌کنی؟

بعضی وقتا پیدا کردن یه تراپیست خوب در زمینه زخمهای کودکی خیلی میتونه زندگی ما رو تغییر بده طوری که حتی فکرش هم نمیکنی من به واسطه تراپیستم خیلییی بهتر شدم چون بخاطر به مادر بی مسئولیت تو کودکی بهم تعرض میشد 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بمیرم:(مامان منم اینجوری میکرد.تو یه دز دیگهمن بخشیدمش.خودش زندگی خوبی نداشته، کسیو نداشتهسر من خالی ...

منم خیلی اسیب دیدم

چند سالته عزیزم؟اینکه مستقل شدی یا هنوز با مادرت زندگی می‌کنی؟بعضی وقتا پیدا کردن یه تراپیست خوب در ...

۲۶ متاهلم خونه خودم تراپیست خیلی رفتم فقط یه نفر تونست بهم تا حدودی کمک کنه اما هنوز یه جایی لق میزنم

چند سالته عزیزم؟اینکه مستقل شدی یا هنوز با مادرت زندگی می‌کنی؟بعضی وقتا پیدا کردن یه تراپیست خوب در ...

متاسفم واقعا چقد مادر نقش مهمی داره

منم خیلی اسیب دیدم

(( تو مقصر نبودی)).

فقط قربانی بودی.

نمیشه اون روزا رو فراموش کرد

اما میشه ازشون فاصله گرفت❤️

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂