2777
2789
عنوان

چرا با سبزی پاک کردن دهن خودتونو سرویس میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 39 پست

مامان منم همینحوره مخصوصا که هرروز سبزی خوردن هم میگیره پاک میکنه ولی من تو عمرم یبارم اینکارو نکردم حتی هوس هم کنم نمیخرم🤣حتی پاک شده هم نمیخرم چون حوصله شستنش رو ندارم😄

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامانم ی بار سبزی آماده خرید اینقدر بد بود که کلا مزه قرمه سبزی رو عوض کرد واقعا بد بود،هیچی خونگ ...

دقیقا. واقعا خونگی بهتره. ماهم آماده رو قبول نداریم

متاهل و متعهدم 💍  سوالی راجب آشپزی دارید بپرسید👩🏻‍🍳

عین مادرشوهر منمنم هشت ساله عروس این خانواده م مادرشوهرم اینکارو می‌کنهسال اول رفت گرفت من تو رودروا ...

یبار مادرشوعرم ۲۵ کیلو سبزی خوردن (سبزی خوردن ها) خرید آورد ریخت جلوی من گفت شروع کن الان میام رفت نشست تو مغازه من پاک کردم آخرم یه کاسه به من داد چندکیلو به جاریام 

یبارم زنداداشم گفت ۵۰ کیلو سبزی بگیرم برام پاک کن تو که بچه نداری بیکاری پاک کن دیگه 😐  ۵۰ کیلو سبزی باید پاک کنم چون بچه ندارم 

من هشت ساله از ی خانومه میخرم به تمیزی معروفهخرج خانواده شو اینجوری در میارهکارش خیلی تمیزه ی اشغال ...

من چندبار گرفتم دیگه دفعه آخری اون صحنه رو دیدم الان خودم پاک میکنم 

البته من بیشتر از یکی دو کیلو نمی‌گیرم قورمه که دوست نداریم فقط اش و سوپ و دلمه می‌گیرم 

یبار مادرشوعرم ۲۵ کیلو سبزی خوردن (سبزی خوردن ها) خرید آورد ریخت جلوی من گفت شروع کن الان میام رفت ن ...

چقدر پرو خوبه والا جات بودم میگفتم بده همون عروسایی برات پاک کنن ک بهشون چند کیلو چند کیلو میدی

شُدی مورفین تمام دردای زندگیم🤍🕊️