2777
2789

از وقتی بچه دومم به دنیا اومده شروع شده

همش در حال شستنم دو تا تیکه ظرف رو نیم ساعت میشورم و همچنین دستام همش فکر میکنم کف توشون ولی حباب های کف رو میبینم شما چجوری ظرف میشورین هر طرف ظرف رو من پنج شش بار باید بشورم روانی شدم دیگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید به روانپزشک مراجعه کنید دارو بهتون میده برای وسواس 

به خاطر تغییرات هورمونیه بعد زایمانه

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁

افسردگی داری 

حتما درمان کن 

وگرنه کارت میکشه به هزار بار شستن

خطرناکه

فایلهای صوتی حاج آقا فرحزاد در مورد وسواس رو‌ دانلود کن گوش کن عالیه 

خیلی ها باهاش ترک‌کردن

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

باید به روانپزشک مراجعه کنید دارو بهتون میده برای وسواس به خاطر تغییرات هورمونیه بعد زایمانه

دارو واقعا تاثیر داره؟ وقتی حباب های کف رو میبینم رو ظرف بعد شش با شستن؟

من خیلی آدم عجیببم😂مثل بقیه نیستم حتی بعد آبکشی دو دقیقه دستام بازم وقتی به هم میمالم کف میکنه😂

نکن توروخدا. ب خودت با صدای درونت لج کن قطع کن این حرکتو. من اشنای نزدیکم همینجوری رفته رفته رسیده ب ...

همش میترسم کف تو ظرف و دست هام بمونه بچمون مریض کنم....یا بعد دستشویی دستمو میشورم بعدش یادم میره لیلا شستم یا نه؟ از بس حین شستن حواسم پرته انگار تو یه دنیای دیگه ام

دارو واقعا تاثیر داره؟ وقتی حباب های کف رو میبینم رو ظرف بعد شش با شستن؟من خیلی آدم عجیببم😂مثل بقیه ...

اره حتما تاثیر داره ولی خودتم باید به خودت کمک کنی 

مهمترین قسمتش اینه که الان میدونی غیر عادی هستی و کتمان نمیکنی 

پس همین هفته آینده برو دکتر حتما

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
همش میترسم کف تو ظرف و دست هام بمونه بچمون مریض کنم....یا بعد دستشویی دستمو میشورم بعدش یادم میره لی ...

چجوری بچت میرسی؟ میدونی ادامه بدی نمیتونی بهش برسی،؟ بچه گشنه میمونه بچه تنها میمونه. بچه عصبی مضطرب و... 

باهاشون بازی میکنی؟ چجوری بادو تابچه زمان پیدا میکنی واسه این کارا

parasoo1989@