2777
2789

چرا بعد یه تایمی بهت برچسب میزنن 

خیلی دوست دارم ذهنتشونو بخونم درک و فازشون چیه که اینطور تهمت ها به آدم میزنن 

من تازه پا گذاشتم تو 24 سالگی مثلا برات خواستگار بیاد و توام آدم سخت پسندی نباشی اما اگه باب تو نباشن یا خواستگاره مشکل داشته باشه اینا بهت میگن رد نکن یا با فلانی ازدواج کن ی خواستگار برام اومد میشد پسر عمه مامان دوستم عکس پسره رو دیدم قیافش مشکوک بود بعد ته قضیه رو در آوردم فهمیدم قبلا سابقه اعتیاد داشته و تو کمپ بوده میخوان زود زنش بدن 40 41 سالش بود 

ی خواستگار دیگمم واسطه بود تو مغازه بوتیک خالم منو دید اون اومد پسره پولدار اما هیچیش ب دلم نبود کششی نسبت با ارتباط با اون نداشتم چاق و قد کوتاه بود . اندام من لاغر و قد بلندم . بعد قضیش ب گوشم خورد با همون واسطه رابطه داره ی بارم این دوتا در حال خندیدن دوتایی تو ماشین دیدم اون واسطه خودش شوهر داره اما چسبیده ب این . یکی ام بود 39 40 ساله رفیق دومادمون پسره ظاهراً خانوادتا خوب ولی تن پرور بود تا ب الان خودش هیچی از خودش نداره تو تاکسی کار می‌کنه فقط میشینه تو مغازه تاکسی تخمه میخوره .. شما خودتونو بزارید جای من آدم درست و حسابی سرش ب تنش بی ارزه میبینید اینجا 

یا من کور رنگی دارم که خانوادم قضاوت تا به جا میکنن منو 

شما باشید به دلتون نمیخوره این شکلی با هاتون رفتار کنن 

چون اینا مناسب نیستن فقط بخاطر اینکه مهر ازدواج بخوره رو من که من دیگه برم . باید به هر بی سر و پایی بله بگم ؟ 

فقط چون ازدواج نکردم باید این حرفا رو بشنوم  

فقط یعنی بگم بله و برم ؟ به چیزای دیگش فک نکنم بحث انسانه بحث زندگیه اشکم در میاد از اینکه آدمو نمی‌فهمن خانواده ها قضاوت نادرست میکنن . شما باشید چ شکلی با این خانواده رفتار میکنید

من ۳۵ ب شدت سخت گیرم 

رسما فک کنم ۳0تا خاستگار داشتم هیج احدی بددلم و به چشم نیومده تخمم نیست هرکس بگه ازدواج‌کنه زر بزنه 

کنار کسی ک دلم پیشش نیست نمیتونم بخوابم رک‌راست! 

اصلا اهمیت ندارهازدواج هم‌نکنم تا اخر 

حرف بقیه بزن ب تخمت بابا میشبنی فکر میکنی چس گفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برچسب برای تحقیر و یازی روانیه یجور مغلطه ست

اینایی ک گفتی خوب نبود اما شاید چون همه مدل ادمی اومده یکی ظاهرش خوب یکی پول داره خانواده ات فکر کردن تو از هرکی ی ایراد میخوای بگیری و همه چیز تموم میخوای

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

من ۳۵ ب شدت سخت گیرم رسما فک کنم ۳0تا خاستگار داشتم هیج احدی بددلم و به چشم نیومده تخمم نیست هرکس بگ ...

سی تا رو دیدی و به دلت ننشست یا از معیارای دگ ج منفی دادی؟

🩷ففروا الی الله به سوی خدا فرار کنید🩷یکده ابوکلاش و یاکله ابو چزمه🥲بخاطر خودنمایی و ژست و لوک به کسی حسادت نکن حتی مرلین مونرو خودکشی کرد😒 چند تا دارو مینویسم اگه خواستید تحقیق کنید استفاده کنید قطره پرسیکا و دنتول برای دندان / ایبروگل برای مشکلات گوارشی / قرص ویتاگنوس برای مشکلات زنانه🫡 یادمون نره برای ظهور، برای شادی روح شهدا و اموات، برای سلامتی و آرامش همه کسایی که بهمون خیری رسوندن دعا کنیم و صلوات بفرستیم

سی تا رو دیدی و به دلت ننشست یا از معیارای دگ ج منفی دادی؟

والله بخدا از ۱۳ سالگی تا الان ک ۳۵ خاستگار میاد 

خیلی کمال گرا و ایده ال گرام 

ی جاش بلنگا ی چیز کوچیک ببنم‌تمام ب شدت نکته سنج ریز بینم 

والله بخدا از ۱۳ سالگی تا الان ک ۳۵ خاستگار میاد خیلی کمال گرا و ایده ال گرام ی جاش بلنگا ی چیز کوچی ...

اره منم ظاهر مهمه حالا نه که خوشگل به سلیقه من خوب باشع حتتتتی پول زیاد نمیتونه جبران کنه برام این

والله بخدا از ۱۳ سالگی تا الان ک ۳۵ خاستگار میاد خیلی کمال گرا و ایده ال گرام ی جاش بلنگا ی چیز کوچی ...

عزیزم قسم که خوردی قسم بزرگی هست، این کارو نکنی بهتره، ان شاءالله که خوشبخت و عاقبت بخیر باشی 🌹❤️🌹

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
از یه جایی به بعد نباید بزاری کسی برات تصمیم بگیره. دو بار که محکم وایسی حساب کار دست بقیه میاد

مگه من گفتم کسی برام تصمیم بگیره اون خواستگارا ک اومدن هیچ می‌دونی خواهر من چقد اصرار ب این موضوع داشت .بعدها از طریق ی آشنای مطمئن فهمیدیم پسره سابقه اعتیاد داشته کمپی بوده من عکسشو ک دیدم ب مامانم گفتم این مشکوکه افتضاح زیر چشاش سیاه و گود بود لاغر و استخوانی . 

برگشتم به خواهرم الان خیالت راحت شد دیگه اصرار نمیکنی 

دو فردای دیگه اگه همون آدم معتاد روانی بلایی سرم بیاره میتونی سرتو ب عنوان خواهر راحت رو بالشت بزاری . اون موقع دیگه حق نداری برای من دلسوزی کنی 

یا اون رفیق همسرت که مرد به این گندگی هنوز هیچی از خودش نداره نه کار درست حسابی نه ماشین . اصلا خونه هم نمیخوام کار نون و آب داری داره که دلم خوش باشه با دلاری ک روز به روز کمر شکن تر میشه آرزوی همه چیو تو دلم بسوزونم شرمنده بچم باشم تو میای جواب میدی 

خوده خواهر من خواستگارای یکی از یکی بیست تر داشت 

دارم میگم بیست اما این رو همشون به دلیل نخواستن و دلشو نگرفته رو همشون عیبی میذاشت بعد آخرش با یک خواستگار سنتی ازدواج کرد همسایه عموم اینا بودن شبیه واسطه و آشنا بود اینا معرفی شدن به هم هم دومادمون خوب هم خونه هم ماشین هم کارشو داشت هم زحمتکش هم آدم درست و و هم تیپ و ظاهرش به دل خواهرم نشست.

برگشتم بهش گفتم تو این موارد ها رو تو شوهرت دیدی خب منم بودم اوکی میدادم کیی بدش میاد . بعد الان ب من میگی تو سخت پسندی تو سخت گیری . 

بهش گفتم از نظرت اگه من با سن کمم برم یه معتاد چهل ساله لشی رو از خشک کنم سخت پسند نیستم اما اگه ی آدم درست رو برای زندگیم انتخاب کنم میشم سخت پسند 

بخدا اعصابمو خورد کرده با این حرفاش با اینکه خواهرم از من بزرگتره اما درک فهمیدن اینا رو نداره منم دلم پر بود برات حرف زدم 

مگه من گفتم کسی برام تصمیم بگیره اون خواستگارا ک اومدن هیچ می‌دونی خواهر من چقد اصرار ب این موضوع دا ...

بله. شرایط سختی دارید. ولی خودتون رو محکم و قوی جلوه بدید. خدا رو شکر که اتفاق بدی نیفتاد

آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...

برچسب برای تحقیر و یازی روانیه یجور مغلطه ستاینایی ک گفتی خوب نبود اما شاید چون همه مدل ادمی اومده ی ...

چرا فک می‌کنی همه مدل آدم اومده 

نه بخدا من کیو برات قسم بخورم تو باور کنی 

همینایی بود که بهت گفتم 

دو تا مورد هم اینکه تو دانشگاه همکلاسیم اومد خواستگاریم دوتاشون بچه سال بودن سربازی نرفته از این مدل لش و لوشا حتی صحبت هم کردم تکلیف خودشون با ایندشون روشن نیست 

.مگه من مرض دارم الکی رد کنم . 

بخدا باور نمیکنی به موقع دلم پر میشه حتی از خدا هم گله میکنم میگم اینا تقصیر توعهااا می‌شنوی همه اینا تقصیر توعه . یا کیس نیار یا میاری درست و حسابی پیش بیار برام ک من دیگه اینجور حرفا نشنوم هر چی داغان مشکل داره میزنی پست من کجای من برای تو خار داره ک این شکلی رفتار میکنی 

شاید چون منو نمیشناسی داری قضاوت میکنی اما بدون واقعیت رو بهت گفتم چون دلم پر بود نیاز به درد و دل داشتم 

بله. شرایط سختی دارید. ولی خودتون رو محکم و قوی جلوه بدید. خدا رو شکر که اتفاق بدی نیفتاد

میگم چرا باید بهمون برچسب بزنن مگه چ گناهی کردیم از اینکه از ی تایمی تا ی تایمی ازدواج نکردیم و آدم درست زندگیمونو پیدا نکردیم باید اینا رو بشنویم . گناه ما چیه کیی از زندگی متاهلی با آدم درست بدش میاد این تاپیک رو زدم ک راهنمایی بگیرم ازتون چ شکلی با این مدل خانوادم کنار بیام چ جوری باهاشون رفتار کنم 

چرا فک می‌کنی همه مدل آدم اومده نه بخدا من کیو برات قسم بخورم تو باور کنی همینایی بود که بهت گفتم دو ...

ن عزیزدلم میگم خانوادت براشون سوتفاهم شده منم مامانم تا یکی رو رد کنم فکر میکنه من میخوام تا اخر عمرررر رد کنم منم گفتم باشه بگو بیان ک مادر خود پسره دگ زنگ نزد 😬🤣 راحت شدممم 

نه چون یکی پولدار

یکی نوشتی ظاهرا خانوادتا خوب

مثلا الان اونا میگن معیارت هرچی بود باید ب یکی از اینا جواب میدادی 

امیدوارم تو هم خلاص بشی انقد این خواستگاری حس مزخرفیه برای غریبه چای ببری خم راست شی ببینن میپسندن یا نه من ک بهش فکر میکنم میخوام بالا بیارم 🤪 واسه همین من درکت میکنم مطمئن باش💕

میگم چرا باید بهمون برچسب بزنن مگه چ گناهی کردیم از اینکه از ی تایمی تا ی تایمی ازدواج نکردیم و آدم ...

به نظرم دنبال راهی باش که به استقلال مالی برسی و جدا زندگی کنید. تا زمانی که بین اونا باشی همینه. طرز تفکر اونا سنتی و قدیمیه. بماند که هزارتا عیب و ایراد فکری هم دارن

آهای سیاه زنگی، دلمو نکن خون ...

ن عزیزدلم میگم خانوادت براشون سوتفاهم شده منم مامانم تا یکی رو رد کنم فکر میکنه من میخوام تا اخر عمر ...

اره اون رفیق دومادمون  رو گفتم خوبه ولی مردی تو تن ب کار نده 

لنگ رو لنگ بندازه تو خونه بعدها فرقت با کلفت چیه 

اگه خانواده به فکر ما نیستن لااقل ما ب فکر خودمون باشیم حداقل ب دروغ زندگی رو پیش نبریم ب روحمون ب خودمون خیانت نکنیم الکی بگیم خوبیم