2777
2789
عنوان

خز بازی جاریم

299 بازدید | 8 پست

امشب مادرشوهرم زنگ زده ب شوهرم میگه خونه تکونی کرده انباری رو مرتب کرده با جاری کوچیکم و وسیله‌ای شوهرم ک شامل کتاب و لوازم کار فلزی و آلیاژ بوده ک کم هم نبوده ب کمک جاریم ریخته دور!!!

همسرم شوکه شد اصلا پشت تلفن

چون هم کتاب هاش براش مهم بودن و مرتبط ب دانشگاه ب تخصصش بود هم اون لوازم کار و آلیاژ و سیم ها خیلی قیمت داشته

ازش ک پرسید کجا انداخت گفت جاریم ریخته تو ماشینش برده

بهش ک زنگ زد گفت ریختم کنار سطل شوهرمم قطع کرد...

حالا شوهرم میگه دروغ میگه اون خوب میدونسته اون آلیاژ ها قیمتی بوده

خیلی هم عصبانی هست ک چرا جاریم دست زده ب لوازمش

و اینکه من تعجب می‌کنم چرا مادرش زنگ نزده بپرسه

همسرم حداقلش ب کتابهاش گاهی مراجعه می‌کرد 

یهو نگفته چرا ریخته دور!!!!

همسرم میگه حداقل حداقل همون آلیاژها ک آهن و مس داشتن بالا سی چهل ملیون قیمت داشتن و نگه داشته بود چون بعدا ب کارش میومد 

ب درد کسی هم نمی‌خورد مگه همون آلیاژ هاشو بفروشه....

چ برخوردی باید بکنه با جاریم!؟

من میگم بپرس کجا انداخته برو دوربین های اطرافشو چک کن بفهمیم راست میگه یا دروغ!!!

اخه اصلا چ لزومی داشته لوازم ب اون سنگینی رو برداره ببره بریزه دور!!!!

مشکل جاری نیست که.صاحبخونه که مادرشوهرت باشه ازش خواسته و اجازه داده!

اخه جاریمم آدم دلسوزی نیست بیاد انباری تمیز کنه بعدم اشغالاشو با خودش برداره ببره اونم کلی کتاب و وسایل فلزی سنگین!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از مادرشوهرت باید شاکی باشید ن جاریت

چم دونم 

حالا فردا میخواد بره دم خونه جاریم آدرس دقیق اون جایی ک ریخته وسلایلارو بپرسه یا بیرتش نشونش بده

بعدم دوربین های اون اطراف رو چک کنه ببینیم راست میگه یا نه

یه سطل نزدیک خونه مادرشوهرم هست اگه اونجا باشه کنارش پر مغازه است و دوربین دارن همشون 

مادرشوهرم هیچی ولی جاریم رو مطمئنیم دروغ میگه

[QUOTE=398546011]چم دونم  حالا فردا میخواد بره دم خونه جاریم آدرس دقیق اون جایی ک ریخته وسلایلارو بپرسه یا بیرت ...[/QUO

دوربین هارو که مغازه دارا بدون حکم دادگاه بهتون نمیدن

کنار سطل هم که انداخته باشه تا الان اومدن بردن

به هرحال اگر نیازتون بود باید زودتر از خونه اونا برمیداشتید

[QUOTE=398546011]چم دونم حالا فردا میخواد بره دم خونه جاریم آدرس دقیق اون جایی ک ریخته وسلایلارو بپ ...

پدرش آدم سرشناسی بوده کاسب های اونجا میشناسن خانواده شونو اگ اونورا باشه میتونه چک کنه

از مجردی اونجا وسایل داشته

شوهرم خودش قفسه بندی کرده بود اونجارو

بعدم خونه رو شوهر من خریده نصفش بنام شوهر منه ولی مادرشوهرم زندگی میکنه

اگه ب ریختن بود لوازم زیاد بوده اونارو هم باید میریخته

کاملا رفته تو مخ شوهرم و مطمئنم ول نمیکنه

پدرش آدم سرشناسی بوده کاسب های اونجا میشناسن خانواده شونو اگ اونورا باشه میتونه چک کنهاز مجردی اونجا ...

به هرحال جاریت کار اشتباهی نکرده

باید از مادرشوهرت ناراحت باشه چون اون ازش خواسته