2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقت رو ببین کدومه

جفتشون عیب و خوبی رو با هم دارن

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

هوشبری مسخرست

رشته با درامد پایین و اشباع با پرستیژ پایین

سمت علوم پزشکی نیاید بچه ها

ما داریم ازش فرار میکنیم

شما دارید کجا میاید؟

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂

چرا؟ الان فرهنگیان به درد نمیخوره

کی گفته بدرد نمیخوره 

از ۱۸ سالگی استخدام رسمی یه وزارتخونه ای 

بابت ۳,۴ روز در هفته صبح تا ظهر کار کردن داری بالای ۲۰ تومن میگیری 

تابستون بیکاری ، عید بیکاری 

پسر باشی از سربازی معافی

ترکیب وقت آزاد و ذهن خلاق کودتا می‌کنه. کافیه یکی بلد باشه ازش استفاده کنه

کی گفته بدرد نمیخوره از ۱۸ سالگی استخدام رسمی یه وزارتخونه ای بابت ۳,۴ روز در هفته صبح تا ظهر کار کر ...

جدا از همه اینا اگه یک روز جای یه تکنیسین هوشبری و یک روز جای یک دبیر کار کنی خودت متوجه تفاوت سختی و استرس کارشون میشی 

کی گفته بدرد نمیخوره از ۱۸ سالگی استخدام رسمی یه وزارتخونه ای بابت ۳,۴ روز در هفته صبح تا ظهر کار کر ...

بالای ۲۰ نیست ۱۳ تومنه که یه روزه تموم میشه اصلا به درد نمیخوره

وقت آزاد کجا بود میدونی معلم وقتی برمیگرده خونه چقدر باید وقت بذاره برای طراحی سوال و تصحیح امتحانات و مطالعه واسه تدریس فردا و استرس سرکلاس بخاطر بعضی بچه های بیش فعال  

منم از ۱۸ سالگی قبول شدم ولی واقعا هیچ پولی ازش درمیاد همش رو دانشگاه میبره اگه خوابگاهی باشیم

بالای ۲۰ نیست ۱۳ تومنه که یه روزه تموم میشه اصلا به درد نمیخورهوقت آزاد کجا بود میدونی معلم وقتی برم ...

۱۳ تومن الان  حقوق دانشجو معلم ترم یکی هست 

دبیری که تدریس داره امکان نداره زیر ۲۰ بگیره 

به هرحال هر شغلی سختی خودشو داره . موقعی بعنوان تکنیسین هوشبری کار کردی و دکتر و پرستار و رزیدنت و بیمار و همراه بیمار سرت فریاد کشیدن تازه میفهمی فرهنگیان چه نعمتی بود 

بالای ۲۰ نیست ۱۳ تومنه که یه روزه تموم میشه اصلا به درد نمیخورهوقت آزاد کجا بود میدونی معلم وقتی برم ...

هر شغلی سختیای خودشو داره 

حقوق جفتشون کمه 

با این تفاوت که جای پیشرفت توی رشته های دبیری خیلی بیشتره 

هوشبری مسخرسترشته با درامد پایین و اشباع با پرستیژ پایینسمت علوم پزشکی نیاید بچه هاما داریم ازش فرار ...

شما چی خوندین؟ من از هردوی این رشته ها به یه اندازه متنفرم، حالا باید بینشون انتخاب کنم، دانشگاه فرهنگیانی که قبول شدم ماهی ۱۲ حقوق میده از روز اول

۱۳ تومن الان حقوق دانشجو معلم ترم یکی هست دبیری که تدریس داره امکان نداره زیر ۲۰ بگیره به هرحال هر ...

آمار اشتباهی داری میگی 

با خیلی از معلما در ارتباطم سال اول ۱۲ تومن میگیرن شاید بعدا خوب شد که همون میشه ۱۵_۱۷ تومن نه ۲۰ تومن مگر پست مدیریت داشته باشن 

مزایای خاصی هم نداره به جز بیمه درمانی 

۱۳ تومن ؟؟!!! بخدا خودمم بدم نمیاد ۱۳ تومن بگیرم ولی حقوقمون از ۵تومن هم کمتره ... 

هوشبری بشه درآمدش خیلی بالاتره حداقل حسرت خونه و ماشین خوب به دلش نمیمونه