2777
2789
۳ تا دارم‌ آخری هم سقط شد که زمینگیرم کردولی چهارمی را سی سالم بود بمیرم واسشولی قشنگ چهارسال خواب ن ...

۶ سال یا حامله بودم یا شیر میدادم یا جفتش با هم😂😂😂

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چندسالگی شروع کردین🤣🤣

۲۶

۲۸

۲۹

۳۰

تلاش مستمری تو این قضیه داشتم

فکر کنم آخری سقط نمیشد و زمینگیر نمیشدم رکورد میزدم😂😂😂

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
۲۶۲۸۲۹۳۰تلاش مستمری تو این قضیه داشتمفکر کنم آخری سقط نمیشد و زمینگیر نمیشدم رکورد میزدم😂😂😂

شوخی میکنمداز اول ۴تا میخواستم قبل از سی سال

چون خودم اختلاف سنیم با والدینم زیاد بود و اینجوری دوست نداشتم

3 سال نیارین اگه بدنتون قویه میکشه یا کمکی دارین مثلا مادری خواهری کسی دارین و نزدیکتون هس اونوقت براتون راحت میشه ولی وقتی دست تنهاین و بدنتون قوی نیس بچه نیارین اینو جدی میگم من تو بارداری خیلی اذیت شدم دکترم گفت خانوم تو 9 ماه بارداری اولت بود 2 سال شیر دادی بدنت استراحت نداشته باز حامله شدی میزاشتی چند سال بگذره بدن قوی بشه خیلی سختی کشیدم تو 9 ماه باز زایمان کردم پوستم کنده شد الان موهام ریزش داره زانو دردم دهنم سرویس شد به شوهرم میگم فقط منتظرم اینا بزرگ بشن فرار کنم    

🤣🤣🤣🤣خداحفظشون کنهکمکی داشتین؟

نه والا.مادرم کهولت سن دارن تازه بچه به بغل دنبال درمان هاشونم بودم

اولی را باباشون کمک کرد گول خوردم😁

بقیه را باباشونم به خاطر خرج زیاد ۲۴ ساعته سر کار بود😂😂😂آخه مرتب دوتا پوشکی داشتیم

نه والا.مادرم کهولت سن دارن تازه بچه به بغل دنبال درمان هاشونم بودماولی را باباشون کمک کرد گول خوردم ...

ولی خداییش سختی زیاد داره ولی لذتم زیاد داره

باید سعی کنی در لحظه زندگی کنی.ما عادت داریم تا بچه دار میشیم میگیم حیف خوشی نداشتیم قبلش تا دوتا میشن میگیم قبلا بیکار بودیما و الی آخر

همیشه حسرت یه مرحله قبل را میخوریم

درصورتی که همون لحظه را باید زندگی کرد و لذت برد که بعد حسرت نشه

ولی خداییش سختی زیاد داره ولی لذتم زیاد دارهباید سعی کنی در لحظه زندگی کنی.ما عادت داریم تا بچه دار ...

و اینم شدیدا اعتقاد دارم که بچه روزیش را با خودش میاره

فقط باید به خدا اعتماد کرد

اگه منم منم کنیم خدا به حال خودمون رهامون میکنه

ولی اگه توکل کنیم خدا خودش همه چیزو مرتب واسمون میچینه سر جای خودش

من اولیم رو ۱۷ سالگی دنیا آوردم دومی رو ۲۲ یعنی ۵ سال تفاوت دارند و الان ۲۵ سالمه و ۲ سال دیگه اقدام میکنم برای سومی تا توی ۲۸ سالگی زایمان کنم و اون موقع دخترم ۱۱ سالش میشه وکمک دستم میشه از اول هم ۳ تا بچه رو میخواستم با توکل برخدا

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️