2777
2789

بچه ها یکی از بهترین متخصص های کشور و رعیس یک بیمارستان مهم فامیلمونه خیلی سنشه بچه هاش باای 30 ن الان تعریف میکنن میگن دو ساعت شاید به زور میخوابیده  به صورتش اب سرد میزده نخوابه بعد اون زمان چندین دهه پیش با ظرفیت خلی کم پزشکی قبول شده خیلی اراده میخواد بعد چطور میگن مغز نیاز داره استراحت کنه تا مطالب رو دسته بندی کنه پس اون چطور با دو ساعت خواب اینطوری نتیجه گرفته ؟  اونم خونه شلوغغغغغغغ رفت و امد زیاد واقعا ابر انسانه زندگی بچه هاش عوض کرد دمش گرم اوناییی که تو اون خونه بودن اون زمان تعریف کردن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام ما امسال پزشکی قبول شد، این آدم از وقتی وارد دبیرستان شد شروع کرد خوندن، دو ساله هیچ مراسمی رو شرکت نکرده، مامانش میگفت فقط برای دستشویی و غذا از اتاقش میاد بیرون، واقعا اراده قوی ای داشت 

یکی دیگه م توو فامیلمون بود، شریف قبول ‌شد، سال کنکور مامانش میگفت وقتی می‌خوابه پتو رو خودش میندازه میگه با پتو خوابم سنگین میشه میخواد کم بخوابم تا بیشتر درس بخونم 

یکی از اقوام ما امسال پزشکی قبول شد، این آدم از وقتی وارد دبیرستان شد شروع کرد خوندن، دو ساله هیچ مر ...

دقیقا اره خیلی اراده میخواد واقعا دمشون گرم کاش منم داشتم یه چیزی میشدم 

تو هم باورت شدع فقط دو ساعت خوابو، !!!! 😂

بله هستن آدمایی که فقط دو ساعت میخوابن

اگه میخوان مثل آدمای معمولی بخوابن که موفق و خاص نبودن

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)