2777
2789

تاپیکای قبلی راجع به رفتارای دخترم راهنمایی خواستم دخترم تو خونه شیطون و حرف گوش نمیده و لجباز اما مدرسه ارومه سر صندلیش میشینه شلوغی نمیکنه فقط دوست،داره اونجا که رفت بازی کنه انگار درس براش جدی نیست 

تکالیف سر کلاسیشو انجام نمیده منم هر چی باهاش صحبت میکنم گوش نمیده میگه خسته میشم به معلمشم همینو میگه میگه خسته میشم 

در صورتی که وقتی خونه میاد خودم میزارم تکالیفشو بنویسه حتی بااینکه خیلی زیادن دستش خسته میشه کمکش نمیکنم میگم باید یاد بگیره خودش انجام بده ازش طرفداری نمیکنم حتی اگه گله کنه اما امروز یه حرف زد قلبم مچاله شد گفت خانم معلم گفته زنگ تفریح منم گفتم هورااا خانم گفته هورا و زهر مار بچه ها همه بهم خندیدن اینا رو با بعض میگفت بازم بهش گفتم حتما تقصیر خودت بوده باز تکالیفتو،سر کلاس انجام ندادی ازت عصبانی بوده ولی از خودم حرصم میگیره که نمیتونم برم تشر بزنم به معلمش که دخترمو تحقیر نکنه جلو بقیه (پیش دبستانیه )باید کلی شعر حفظ کنن اعداد بنویسن (نوشتن اعداد مثلا امروز یک صفحه عدد دو باید مینوشتن و اولین بارشون بوده که یاد میگرفتن )دیروزم عدد یک رو نوشتن بازم یک صفحه

تازه از هفته اینده قراره انگلیسی بخونن الفبا یاد بگیرن اشکال هندسی هم همین طور مشقای یک صفحه ای از نوشتن مثلث و مربع داشتن 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غلط کرد برو بشورش و برگرد واسه بچت تعارف نکن نذار هر رفتاری دلشون خواست بکنند 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

این خیلی عادیه 

بنظرم برو و با حرف خوش از مدیر پیش دبستانی خواهش 

کن بگو بچم اخلاقش اینوریه 

اگه ضایع کنید که زده میشع غرورش مبشکنه 

لطفا زا نرمی کمکش کنید و همراهیش کنید 

خیلی کوچیکه هنوز نگرتن نباش برا هممون همینجور بودن بچه ها

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

چه پیش دبستانی مزخرفی مگه پیش دبستانی مشق دارن 

دختر من بهترین پیش دبستاتیو رفت کاربرگ ریاضی علوم و فارسی داشتن 

امادگی نوشتن و.... همه تو پیش دبستانی انجام میشد هیچی تو خونه نداشتن اصلا 

بچه 5 ساله درس خوندنش چیه

دختر من کلاس اوله معلمش روز اول 3 خط بهش مشق گفته تازه الان کرده 6 خط 

چطور شده ک شما باید 2صفحه بچت بنویسه نفرست اونجا

پیش دبستانیا خیلی با بچه ها مهربونن اصلا اینجوری نباید بگن

چه خبره این همه مشق 

میش دبستانی مگه برای ایجاد علاقه نیست

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

حتما به مربیش بگو.چون قطعا تکرار میکنه اگر نگی

اخه روم نمیشه چطوری بگم ادمیم همیشه احترام میزارم به بقیه ... به شوهرم گفتم گفت باید بیام بهش بگم به چه حقی این حرفو به دخترم زده 

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن