2777
2789
عنوان

سر به سر کراشم گذاشتم😌

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 39 پست
کراش فقط بنظرم ی طرفس شما دیگ تا مرحله شمارم پیش رفتید🤣دیگ بله رو بگو موقعشه

همکلاسی بودیم قبلا 

بعد خب شماره همو داریم 

میگن اگه کسی دوست داشته باشه نمیتونه ازت بی‌خبر بمونه

ولی این میمونه تا یک ماه 

پس هیچی نی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسی بودیم قبلا بعد خب شماره همو داریم میگن اگه کسی دوست داشته باشه نمیتونه ازت بی‌خبر بمونهولی ا ...

شاید بچه مثبت 

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

میگمش باید خریدارم شوی تا من خریدارت شوم🥹

ن دیگ دراون حد ادبی مگ قرن حافظو شیرین فرهادی🤣یکار کن زور بزنه ب دستت بیاره ولی نازکن

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

همکلاسی بودیم قبلا بعد خب شماره همو داریم میگن اگه کسی دوست داشته باشه نمیتونه ازت بی‌خبر بمونهولی ا ...

مگه فرهنگیان مختلطه؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.