2777
2789

این کاربر ک هی نوشته واااای حالا کمک میکردی چیزی ازت کم نمیشد

بددددجوووورررر رو اعصابمه. چه ول نکنی هم بوده. از ص اول تا صفحه اخر همین چار تا جمله رو تکرار کرده

خواهر شوهرشه

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂🤦‍♀️ول کنیدا چقدر پیگیرین

بابا من واقعا ادم بیخیالیم بخصوص راجب این بحثای خاله زنکی نی نی سایت

ولی این دیگه واقعاااا رو اعصاب بود. لامصب از ص اول تا ص اخر تو هر صفحه شیش تا کامنت داده ک واااای حالا چی میشد کمک کنی ادم خودشم محتاج میشه فلان میشه

گفتی بقیه هم شنیدن و با نظرت موافق نبودن ووول کن دیگه لامصبببب

حرفش زور بود خدایی دم اسی گرم حالامن خودم بودم باهمون موادغذایی خودم درست میکردم انقدر خرم میگفتم نه ...

من یمقدار کمتر خرم

یعنی مثلا اگه زنگ میزد میگفت درست کن دلم میسوخت درست میکردم ولی خدایی اینکه وسیله بفرسته، نه ازت نظر بخواد نه درخواست کنه نه حتی بگه اقا خودت حال چه غذایی رو داری برا پختن، دیگه زورم میاد

شاید اگه کس دیگه بگه درست کنم ولی خواهرشوهرم بگه زهرمارهم جلوش نمیذارم از بس ک تو زندگیم دخالت میکنه ...

وای من مجردم چقد دلم ازین دردسرا میخواد

خواهر شوهر داشته باشم. درگیر مسائل مربوط به شوهر باشم و این حرفا🤭😂

وای من مجردم چقد دلم ازین دردسرا میخوادخواهر شوهر داشته باشم. درگیر مسائل مربوط به شوهر باشم و این ح ...

🤣🤣🤣چی بگم اخه بهت ک‌ناراحت نشی

خدا بهت مث خواهرشوهرای من بهت بده ک وقتی پیششون میشینی کاملا شرایط  اینکه بتونی تو تیمارستان بستری بشی رو داشته باشی🤣

ینی قربون ادمای دیوونه برن اینا اصن خدا فقط از اینا زده برا نمونه دیده خیلی عجیب غریبن خط تولیدو متوقف کرده

وَتَنَت وَطَنَم ❤چقد خوبه به عشقت برسی بعد کلی سختی🤩😍🤩😍💖