سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه میخواستم درباره این عادت شوهرم باهاتون حرف بزنم ما ۳ساله ازدواج کردیم و بخاطر بچه کوجیک که داریم معمولا من باید دیر وقت بخوابم و به بچه ها برسم و بچه هارو بخوابونم و تا دیر وقت طول میکشه بنده خدا شوهرم از صبح میره سرکار و موقعی که میاد خونه بدجور خسته هست و هرچقدر زود شام میخوریم فایده ای نداره و با وجود اینکه بدجور خوابش میاد نمیخوابه من بخاطر بچه ها تا ساعت یک الی۲بیدارم و دیر میخوابم و شوهرم میتونه زودتر بخوابه ولی یک عادتی که کرده حتمن باید پیشش بخوابم و بغلش کنم تا خوابش ببره و اگر تا ساعت ۳شب هم کارم طول بکشه منتظر میمونه و نمیخوابه و با وجود اینکه از بی خوابی میخواد بی هوش بشه هرچقدر که ازش میخوام که بخوابه که اذیت نشه ولی نمیخوابه و میگه تا نیای خوابم نمیاد و تا هر ساعت که باشه با وجود بی خوابی منتظر میمونه تا بیام و بعدش میخوابه خیلی دلم براش میسوزه و ناراحتم چون بخاطر کارهای من دیر میخوابه و صبح میره سرکار خسته میشه بخاطرش خیلی ناراحتم به نظرتون چیکار کنم این عادتش خوب بشه و بدون من هم بتونه بخوابه و اذیت نشه 😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کمکم میکنه و هرچقدر خواهش میکنم که بخواب نمیخوابه مردها خیلی خسته میشن
خداروشکر کن پس.جدی میگم این خیلی مهمه که اولویتش تویی میتونست هزار بهونه بیاره یا حتی نیاره و بی تفاوت باشه نسبت بهت. قدرشو بدون و ازش تشکر کن ولی خیلی اصرار نکن ک بخاب و اینا.سعی کن ساعت خواب بچه هاتو تغییر بدی
خداروشکر کن پس.جدی میگم این خیلی مهمه که اولویتش تویی میتونست هزار بهونه بیاره یا حتی نیاره و بی تفا ...
خیلی ممنونم ازش و همیشه ازش تشکر میکنم چون همه جوره همراهم هست و درکم میکنه حتی بعضی روز ها که شیفتش عوض میشه و زود میاد خونه غذا درست میکنه و کارهای خونه رو دوتایی انجام میدیم و همیشه کمکم هست خیلی این اخلاقش رو دوست دارم ولی وقتی امشب دیدم که از بی خوابی گیج شده و نمیخوابه و منتظر من هست دلم سوخت براش