2777
2789

بیاین بگید عزیزان اگه مثلا یه ماه دیگه عروسیتون بود چه شعری روی کارت دعوت عروسیتون مینوشتید

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگ هنوز کارت میدن

بله حتی مجازی هم باشه بالاخره یه متنی مینویسن خواهر😂

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.
یا رب آن نوگل خندان ک سپردی ب منشکاش پس میدادم به ننشبا اون اخلاق عنش

بزار شروع بشه بعد پسش بده😆

یا رب آن نوگل خندان ک سپردی ب منشکاش پس میدادم به ننشبا اون اخلاق عنش

😂😂

منمممم میگم ب شوهر نداشتممم

نگاهم با نگاهت کرد برخووورد         وای خدا مرگت دهد حالم ب هم خورد

مال خودم این بود۴سال پیش منم و این صنم و عاشقی وباقی عمر

چه زیبا

مال خودم این بود۴سال پیش منم و این صنم و عاشقی وباقی عمر

تاحالا همینطور بوده زندگیت ایشالا؟

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️