2777
2789
عنوان

شوهرم تازه به دوران رسیدست بنظرتون

355 بازدید | 24 پست

شوهر من وقتی اومد خاستگاریم با وجود اینکه جز ی ماشین ۲۰۶ هیچی نداشت قبولش کردم پدرشم خونه اضافه ای نداشت بخاد ب ما بده اما من وقتی گفت دوسم داره و از من خوشش اومده قبولش کردم چون همین برام کافی بود چون اوضاع خانوادم ازشون خیلی بالاتر بود نیازی واقعا ب خونه و اینا نداشتم 

ازدواج سنتی بود اما خودش جایی منو دیده بود و از قبل هم ی آشنایی خانواده ها داشتن 

خلاصه بعد عقد ما نمیدونم چیشد یهو کارش گرفت و همش خارج از شهر زندگیمون بود هربار یجایی کار می‌کرد ک میرفت ماه ها میموند و دیر دیر میومد انگار حریص شده بود البته کلا شخصیت حسود خودشیفته منفعت طلب داشت 

خلاصه میدیدم رفته برای خودش یهو گوشی خوب خریده برای من هیچی بابام میخرید همه چی 

یهو ماشین رفته بود گرفته بود مادرش و برده بود انتخاب کنه ب من حتی نگفته بود اصلا 

الانم درخواست طلاق داده فک میکنم بخاطر اینکه بره راحت‌تر کار کنه اینکارو کرده چون از وقتی درخواست داده ۶ ماهه بیرون شهره نمیدونم کدوم شهره 

من بازیچه شدم دخترونگیمو ازم گرفت از بعد اون همش بیرون شهر بود 

نمیذاشت خودمم طلاق بگیرم همش نگهم می‌داشت 

فقط میخاد همش کار کنه برای خانوادش هزینه کنه مادرش خاهراش از ایناست ک مادرش یجوری بزرگش کرده ک پسرش براش برع وسایل خونه بزرگ بگیره همش بهش خرجی بده با اینکه شوهرش زندست 

همش میخاد برای مادرش و خاهراش همه کار کنه ک جلوی بقیه پز بدن

ب منم میگ میرم بهتر از تو پیدا میکنم

فقط میتونم بگم پا قدمت خیر بود براش خواهر🫤

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شما اصلاً دنبال کارای طلاق نرو بزار اگر اون می‌خواد طلاق بده اون طلاق بده حداقل بتونی مهریتو ازش بگیری 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

يعنی چی دخترونگیم رو گرفت بهت که تجاوز نکرد خودت خواستی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

میگن مرد  اگه یهو پولدار شه یا ادم میکشه یا زن دوم میگیره در این حد بی جنبه

بذار بره دنبال لیاقتت و از خدا بخواه تا عرش بره ولی از عرش با کله به فرش بیفته(البته اگر در حقت بدی کرده)

من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos

خودت که خصوصیاتشونوشتی ،این رفتارهای آدم خودشیفتست وهرچه زودتر طلاق بگیری برات بهتره بخدا هر سال بدتر میشن ،واز عمد همه ی این کارها و میکنن ،مردی که می‌ره وخبری ازت نمیگیره وبهت نگه کجاست و چکار می‌کنه یعنی دوست ندارن خودتو گول نزن  برو ،چون آدمای خودشیفته روح وروان ادمومیگیرن و اعتماد بنفس تو از دست میدی ،برای دیگران خوبن ولی برای زن ویچشون یه وحشی متوهم ،منم گرفتار یکیشونم ،کاش قبل بچه دار شدنم می‌فهمیدم اینا خصوصیات خودشیفتست وبدتر میشن ،