2777
2789
عنوان

بیاید برای حل مشکلاتتوم دعا کنم و مقاتل بخونم و صلوات بفرستم

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 58 پست
ممنونم مهربونم الهی امین ان شاالله ک بهترینها جوری ک میخای واست قرار بگیره.. اخه مال من دیگ انگار قر ...

میشه عزیزم ان شالله نا امید نشو 

دو رکغت نماز بخون و از خدا بخواه و به خودش توکل کن 

ذکر زیاد بگو 

مخصوصا استغفر الله و صلوات و یا قاضی الحاجات 

خدا ارحم الراحمینه 

توکل توکل توکل 

انقد ازش بخواه همه چی رو ختم یخیر کنه تا میشه 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خیلی غمگینم دعا کنید که اونی که می‌خواهم زنگ بزنه و پیام بده....حالم مساعد نیستمبهاره هستم

بهاره عزیزم 

الله دلت رو اروم کنه 

الهی عاقبت بخیر و دلشاد و تن سالم و حاجت رواشی 

الهی به مراد دلت برسی 

الهی زندگیت پر از مهر و محبت و عشق و برکت و آبروو بشه 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
میشه برای منم دعاکنی🙏😢

الله هررر مشکلی که داری ختم به خیرش کنه 

الهی زندگیت پر از مهر و محبت و علاقه و برکت و ابرومد ی بشه 

الهی خدا خودش جوری دستت و بگیره و کمکت کنه که ارامش همه وجودتو بگیرع 

میشه عزیزم ان شالله نا امید نشو دو رکغت نماز بخون و از خدا بخواه و به خودش توکل کن ذکر زیاد بگو مخصو ...

دقیقا دوسال و چندماهه تو همین حالتم شبو روز دعا و ذکر و نماز  .اخه همش میگمش خدایا اگ قراره درست شه بم بگو بم‌نشونه بده ولی همش نشونه برعکس میبینم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

عزیزم الله کمکت باشه تو تمام نراحل زندگیت 

الله بهترینا رو سر راهت قرار بده 

الهی خدا حاجت روات کنه 

زندگیت رو پر از خیر و برکت و مهر و محبت و آبرو و بهترینا کنه 

خدا یه بخت خوب و عالی نسیبت کنه 

الله دل شاد و عاقبت بخیر و تن سالمت کنه 

دقیقا دوسال و چندماهه تو همین حالتم شبو روز دعا و ذکر و نماز .اخه همش میگمش خدایا اگ قراره درست شه ...

الله ان شالله خیر تورو در رسیدن به اون قرار بدت و بهم برسید و خوشبخت و عاقبت بخیر بشید و بهترینا برات اتفاق بیفته

بچها سمیه هستم دعا کنین گره های زندگیم باز بشن وامم جور بشه کارم جور بشه مشکل خونمون حل بشهذ

الهی امییین 

الله حاجت روات کنه 

الله زندگیت رو پر از عشق و محبت و برکت و آبرو کنه 

الله هررر مشکلی داری ختم بخیرش کنه 

برات حمد خوندم

خدا ازت راضی باشه عزیزم 

الله کمکت کنه و هررر مشکلی داری ختم بخیر بشه 

الله زندگیت رو پر از عشق و محبت و برکت و ابرو کنه 

الهی خوشبخت و عاقبت بخیر و حاجت رواشی

آرزو هستم لطفا واسه منم دعا کنید به خواستم برسم ، دعام مستجاب بشه

الهی امین 

الله کمکت کنه و هرررمشکلی داری ختم بخیر بشه 

الهی خدا حاجتروا بخیرت کنه 

خدا تن سالم و دلشاد و عاقبت بخیر و خوشبختت کنه 

الله زندگیت رو پر از ارامش و مهر و محبت و برکت و آبرو کنه 

الله ان شالله خیر تورو در رسیدن به اون قرار بدت و بهم برسید و خوشبخت و عاقبت بخیر بشید و بهترینا برا ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

التماس دعا

محتاج دعام 

الله کمکت کنه 

الله دستتو بگیره 

زندگیتو پر از عشق و مهر و محبت و برکت و ابرو کنه 

الله حاجت روا بخیرت کنه و خوشبخت شی