2777
2789

لطفا لطفا برای هرکی کامنت میزاره هممون دعا کنیم از ته دل 

تا خدا صدامونو بشنوه و دعای یکیمون برای اون یکی گیرا بشه و انرژی مثبت برامون بیاد 

دعا میکنم از ته قلبم خواهرانه و دلسوزانه ، الله به حرمت تمام اسم هاش و به حذمت حضرت محمد ص مشکلات هممون رو ختم بخیر کنه و ژندگیمون رو سرشار از معر و محبت و برکت کنه الهی آمین الله هممون رو آبرومند و سربلند و پاک و موفق کنه الهی آمین یا ربالعالمین 

دوستاتونو تگ کنید 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

@o_ترانه_o‍ 

@آپنیتاا‍ 

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی چیزی بگم؟ الان دقیقا دارم دق میکنم ی چیزی شنیدم ک فقط و فقط یا باید برام معجزه شه حل شه یا بمیرم 

وای خدا

میشه برام دعاکنین بگینش خدایا ارزوشو با صلاح خودت یکی کن

دارم میمیرم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

عزیزم میشه دعا کنی مشکلم حل شه ؟ بخدا دیگه توان تحمل ندارم 🙂

الله گره از مشکلاتت باز کنه 

الله خودش کمکت کنه و هررر مشکلی که داری ختم بخیر بشه 

الهیییی حاجت روا به خیر بشی و خوشبخت و عاقبت بخیر و دلشاد تن سالم باشی همیشه و همیشه سربلند و آبرومند باشی 

دعامیکنم دامن کسایی ک بچه ندارن دامنشون سبز بشه

سلامتی مادرم پدرم و سلامتی همه مردم

برکت رزق روزی برا همع مردم و رزق برا پدرم و کسی ک دوسش دارم

ازدواج جونامون و ازدواج خودم باکسی ک دوسش دارم

منم دعا کن باکسی ک دوسش دارم ازدواج کنم اونم کاربارش بگیر 

منم از سرکازم اخراج نشم اسمم سحر کسیم ک دوسش دارم امید

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

برات حمد خوندم 

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

الله گره از مشکلاتت باز کنه الله خودش کمکت کنه و هررر مشکلی که داری ختم بخیر بشه الهیییی حاجت روا به ...

برای من دعا کنید

منتظر پیام و تماس کسی هستم 

خیلی زیاد دعا کنید 

مهربانی باز می‌گردد 🤍

ی چیزی بگم؟ الان دقیقا دارم دق میکنم ی چیزی شنیدم ک فقط و فقط یا باید برام معجزه شه حل شه یا بمیرم و ...

عزیزم پست های اول منو ببین 

خدا منو تا اینجا رسوند برا توهم میرسونه 

الله خودش مشکلت رو ختم بخیر کنه 

الله کمکت کنه به یهترین شکل 

الهی آرامش بیاد تو زندگی و وجودت 

الهی زندگیت پر از خوشیختی و ارامش و مهر و محبت و برکت و آبرومندی بشه الهی آمین 

عزیزم پست های اول منو ببین خدا منو تا اینجا رسوند برا توهم میرسونه الله خودش مشکلت رو ختم بخیر کنه ا ...

ممنونم مهربونم الهی امین ان شاالله ک بهترینها جوری ک میخای واست قرار بگیره.. اخه مال من دیگ انگار قرار نیس درست شه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

دعامیکنم دامن کسایی ک بچه ندارن دامنشون سبز بشهسلامتی مادرم پدرم و سلامتی همه مردمبرکت رزق روزی برا ...

الله عاقبت بخیر و خوشبخت و دلشاد و تن سالمت کنه 

الهی حاجاتت روا به خیر بشه 

الهی زندگیت پر از مهر و محبت و رزق و روزی و برکت و ارامش بشه 

الهی به مراد دلت برسی و خدا کمکت کنه