2777
2789
عنوان

راننده سرویس معلم ها و راننده

76 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من امسال معلم شدم سال اولم هست منو دادن یه روستای خیلی دور یک ساعت راهه معلم یکی از مدرسه های ابتدایی سرویس ماشده یعتی سر راهش که میره مدرسه مارو هم میرسونه و یه درآمدی هم از سرویس درمیاره 

دوتا ماشین هستن من چند باری که با این سرویس رفتم موقع رفت و برگشت آهنگ میذاره و خواننده زن میخونه منم اهل آهنگ نیستم مخصوصا یه محتوای بعضی از آهنگهای +۱۸ هست از بوس ل ب و اینا میخونه به نظرم اصلا درست نیست وقتی چند تا خانم جوان سوار میکنه اینجوری آهنگ بذاره نمیدونم چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند کیلومتره؟ روزی چقد میدید؟ ببخشید سوالم بی ربط بود میتونید بگید آقای فلانی میشه آهنگ‌کم کنید چون ...

نمیدونم چند کیلومتره ولی با مسیری که داخل شهر طی میکنم یه ساعت میشه کرایه متغیره آخه من دوتا روستا میرم روستای نزدیک برم ۱۰۰ میدم روستای دور ۲۰۰ 

خیلی خوب میگیره به نظرم

آخه کلا نیم ساعت راهه و اون خودش داره اون مسیر میره ولی قیمت تاکسی تلفنی میگیره 

اسنپ ازین کمتر میشه ولی خوب سخته هرروز بخوایم اسنپ بگیریم و گاهی ممکنه گیر نیاد

آخه کلا نیم ساعت راهه و اون خودش داره اون مسیر میره ولی قیمت تاکسی تلفنی میگیره اسنپ ازین کمتر میشه ...

مطمین باش اگه اسنپ بگیری روزی رفت و برگشت ۴۵ کیلومتر ۲۰۰ ازت میگیرن 

خیلی منصفانه میگیره 

مطمین باش اگه اسنپ بگیری روزی رفت و برگشت ۴۵ کیلومتر ۲۰۰ ازت میگیرن خیلی منصفانه میگیره

خوب چهار نفریم عزیزم و تقسیم میشه بین چهارتامون. این داره نفری ۸۰ میگیره. چهار نفر میشه ۳۲۰ تومن روزی

آخه کلا نیم ساعت راهه و اون خودش داره اون مسیر میره ولی قیمت تاکسی تلفنی میگیره اسنپ ازین کمتر میشه ...

من از خونه تا جایی که سرویس ما رو سوار میکنه با اسنپ میرم کلا ده دقیقه راهه ۷۰ -۸۰ میشه هزینش

خوب چهار نفریم عزیزم و تقسیم میشه بین چهارتامون. این داره نفری ۸۰ میگیره. چهار نفر میشه ۳۲۰ تومن روز ...

ماهم ۴ نفریم وقتی به روستای دور میرم روزی ۸۰۰ میگیره از هممون من دبیرم دو روز یه روستا میرم دو روز یه روستای دیگه

من از خونه تا جایی که سرویس ما رو سوار میکنه با اسنپ میرم کلا ده دقیقه راهه ۷۰ -۸۰ میشه هزینش

بله درسته ولی شما ببین این داره از هر نفر ۸۰ میگیره

اسنپ این مسیر رو رفت ۱۳۰ میزنه. رفت و برگشت میشه ۲۶۰

زوره همکار از تاکسی گرونتر بگیره از آدم

چی بگم دیگه 

گرونیه و آدما به همدیگه رحم ندارن

بله درسته ولی شما ببین این داره از هر نفر ۸۰ میگیرهاسنپ این مسیر رو رفت ۱۳۰ میزنه. رفت و برگشت میشه ...

حالا برا ما گفته روزهایی هم مرخصی داریم باید کرایه بدیم من چهارشنبه مرخصی گرفتم گف کرایه بده😑