2777
2789
من چند سال قبل تو محیطی بودم هم مرد بود هم زن البته یکسال کار کردم باور کن عین خانواده بودیم همو خوا ...

❤️🫂

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟
باور کن دوستانی که گارد گرفتن تو این محیط های کاری نبودن از دور همه چی اتو کشیده و رسمی به نظر میاد ...

کارخونه اینا ، مدیرعامل تولد گرفتن رو ممنوع کرده

جریمه نقدی میشن 

شما کجا کار میکنی؟

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن دوستانی که گارد گرفتن تو این محیط های کاری نبودن از دور همه چی اتو کشیده و رسمی به نظر میاد ...

دقیقا

موافقم

واقعا همکارام رو به چشم پدر یا برادر میبینم

بیشتر از خانواده درکنار اونایی

واقعا مث خانوادت میشن برات

البته همه مث هم نیستن این وسط ممکنه آدم ناجور و کرم ریز پیدا هم بشه چه زن چه مرد

من خودم حساس نیستم ولی یه چیزی را متوجه شدم ناخواسته ار روی همین عادت یا به هر حال جو محیط مثلا شما ...

دقیقا همینطوره

تو محیط کار همسرم قبل اینکه تولد ممنوع شه

همکارا برای مدیر تولد گرفتن 

بعدها مدیره برای همسرم تعریف کرد خانمم فهمید ناراحت شد

رفت قهر

زندگیم جهنم شد

اینقدر همین مسئله تولد اختلاف به وجود اورده بود که 

ممنوعش کردن

من خودم حساس نیستم ولی یه چیزی را متوجه شدم ناخواسته ار روی همین عادت یا به هر حال جو محیط مثلا شما ...

نمی دونم والا به نظرم کار کردن روحیه می خواد یکی هم مثل استارتر خودش گفت شوهرش با کسی خنده شوخی نمی کنه و... یعنی احتمالا به خاطر همسرش قاطی بقیه نمیشه هر کسی می تونه هر جوری دلش می خواد باشه 

حرف من این اینچیزا اصلا غیرعادی نیست اصلا چیزی نیست که زشت باشه یا کسی بخواد به خاطرش زندگیو سخت کنه به خودش تا زمانی که آدمای درستی دور هم باشن هیچ اتفاقی نمی افته 

خواهرانه چیه

خواهر آدم خواهرشه

نامحرم مگه خواهر میشه

تولد یه چیز شخصیه به زن همکار چه ربطی داره

به اسم کوچیک🤢تو محیط مهندسی تولیدی!!خیلی کار چیپیه

مثلا همین همکار بغل دستیم هم سنمه

هر دو هم متاهلیم اون هی از زنش میگه من هی از شوهرم

شوهرم هم دیگه میشناسه همکارامو

از همه براش گفتم

این همکارم که میز بغلیمه همه همکارا به اسم کوچیک صداش میکنن ما خانما هم همه دیگه بهش میگیم رضا

از بس همه قسمت اداره کار کرده و واقعا برا همه معرفت به خرج داده

پسر چشم پاکیه

همه رو که با اسم کوچیک صدا نمیزنم

این چون با خودم استخدام شد و چن ساله با هم کار میکنیم

باهاش راحتم

عزیزم ببخشی گلم رفتم تاپیک هاتو خوندم واقعا حساسیت بیمار گونه نسبت به شوهرت داری طبیعی نیست خیلی دیگ ...

به نظرت دارودرمانی میتونه کمک کنه؟

کارخونه اینا ، مدیرعامل تولد گرفتن رو ممنوع کردهجریمه نقدی میشن شما کجا کار میکنی؟

کارخونه رو نمی دونم احتمالا شاید چون تعداد بالاست کنترل کردن اینهمه کارمند سخت باشه قطعا قوانین خاص خودشو داره ما تو هر شعبه تهش ده نفریم و خب اخلاقای همدیگه دستمون کسی هم دوست نداشته باشه تعارف که نداره واضح میگه یا از بقیه فاصله میگیره 

به نظرت دارودرمانی میتونه کمک کنه؟

اول برو پیش مشاوره اگ ببینه نیازه خودش راهنماییت میکنه 

بچه نداری؟

سعی کن خودتو شلوغ کنی کار برای خودت بتراش وقت نکنی بشینی ب کارهای همسرت فکر کنی

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
اول برو پیش مشاوره اگ ببینه نیازه خودش راهنماییت میکنه بچه نداری؟سعی کن خودتو شلوغ کنی کار برای خودت ...

چرا دارم من سالهاست ازدواج کردم

[QUOTE=398540919]خواهرانه چیه خواهر آدم خواهرشه نامحرم مگه خواهر میشه تولد یه چیز شخصیه به زن همکار چه ربطی داره[/QUOTEمن بدونم همگار خانمش بدون قصد نیت هست حساس نمیشم عزیزم وقتی شوهرت قابل اعتماده چرا اینقدر فکرت درگیره

چرا دارم من سالهاست ازدواج کردم

بچه ک بیاد کارهات زیاد میشه سرت گرم میشه حساسیتت هم کمتر 

برو پیش یه مشاوره عزیزم 

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

اولین باره تاپیک زدم همه خوب و مهربون جواب دادن و کمک کردن ممنونم بچه ها❤️🫂