2777
2789
عنوان

دخترم سرکلاس بوده بعد

173 بازدید | 13 پست

ناظمشون میادصداش میکنه و بهش میگه سرکلاس با کسی ازهم کلاسیهات مشکلی داری؟که دخترم میگه نه فقط بایکی ازدوستاش چندروزه قهرن میگه فقط بافلانی که اونم دخترم میگه برگشته دوستش به دخترم گفته توپشت سرمن حرف زدی ودخترم هرچی به دوستش گفته من پشت سرتو چیزی نگفتم اگه گفتم خوب بگوپیش که گفتم واونم نگفته کی

حالا ناظمه گفته یکی ازمامانا زنگ زده و گفته فلانی یعنی دخترمن به دخترش بی احترامی کرده 

بعد ناظمه گفته شنبه بهت میگم کی واگه لازم باشه با دوستتم صحبت میکنیم 

به نظرتون من باید چکارکنم خواستم شنبه برم مدرسه که دخترم میگه نه بزار من برم باناظم حرف بزنم ببینم کی زنگ زده. میگه من هیچ بی احترامی به هیچکس نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم حتما شنبه با دخترت برو مدرسه اش نذاری تنها بره

بهش میگم شما دیگه بزرگ شدین خودتون تومدرسه باید ازپس تعاملاتتون بربیایین وما بزرگترا دخالت نکنیم ولی الان که مامان دوستت دخالت کردم منم لازم میدونم دخالت کنم همش میگه نه بزارشنبه خودم برم باناظم حرف بزنم ببینم اصلا مامان کی زنگ زده

تو اون مدرسه درس و مشق یاد میدن یا خاله زنک بازی؟🙄

۷ سال دخترم پایه ابتدایی بود تا حالا همچین مشکلی نداشتیم الان مدرسش عوض شده نمیدونم این چیه واصلا چی شده وکی زنگ زده دخترمم همش میگه من به کسی بی احترامی نکردم

بهش میگم شما دیگه بزرگ شدین خودتون تومدرسه باید ازپس تعاملاتتون بربیایین وما بزرگترا دخالت نکنیم ولی ...

دقیقا حرکت مادر همکلاسی اش خیلی بچگانه بوده، نباید توی قهر و آشتی دو تا بچه دخالت میکرده، الان شما هم به عنوان یه مادر باید حتما شنبه بری اونجا نذاری بچه ات رو ناراحت کنن

۷ سال دخترم پایه ابتدایی بود تا حالا همچین مشکلی نداشتیم الان مدرسش عوض شده نمیدونم این چیه واصلا چی ...

من جات بودم شنبه یاهاش میرفتم،وقتی مادر اون دانش آموز ورود کرده پس شما هم حق داری اونجا باشی ،با دخترت صحبت کن بازم

من جات بودم شنبه یاهاش میرفتم،وقتی مادر اون دانش آموز ورود کرده پس شما هم حق داری اونجا باشی ،با دخت ...

دقیقا منم همینو میگم به دخترم . حالا نمیدونم این جریانو به شوهرم هم بگم یانه دخترم میگه تاشنبه نرفتم ونفهمیدم کی زنگ زده به بابام نگو