2777
2789

من دخترم خیلیییی توی غذا خوردنش دقت میکنه که غذا سفت نباشه لقمه های کوچیک بذاره تو دهنش آدامس نمیخوره پیتزا و ساندویچ نمیخوره مدام مسواک میزنه و...... ولی متاسفانه دوبار هست که براکتش توی خواب کنده شده!!یعنی صبح که بیدار میشد با گریه میگفت مامان براکتم کنده شده خودمم یه بار صبح دیدم بیدار شد و....

به دکتره که گفته بوده مسخرش کرده بوده و دعواش کرده و گفته دروغ میگه منم رفتم بهش گفتم که راست میگه و با خنده قبول کرد حالا نمیدونم باور کرد یانه به هر کسیم که میگم میگه تا حالا همچین چیزی سابقه نداشته....

میخواستم ببینم شما تا حالا همچین چیزی براتون پیش اومده یا نه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من با ارتودنسیام ذرت هم گاز میزدم حتی😂

ساندویچ و آلوچه و هر چیز سفت که فک کنی خوردم ، هیچی نشده بود

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
چرا داره خودشم میگه توی خواب خیلی دندونامو فشار میدم معمولا هم خیلی شبا خستس فکر کنم خیلی فشار آورده

باید دکترش بهص محافظ دندون بده شبا میزارن از دندون قروچه جلوگیری میکنه