2777
2789
عنوان

علائم کم کاری تیروئید

68 بازدید | 7 پست

جدیدا نفس تنگی میگیرم وزنم به شدت داره میره بالا با این که خورد خوراکم مثل قبله قبلا وزنم نرمال بود

الانم خیلی سردم میشه شبا با دوتا پتو میخوابم

خارش پوستم که خیلی وقته دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکرش هستمبنظرتون اینا علائم تیروئیدهستن؟

معمولا علائم این ها هستند (البته نه ضرورتا همه علائم): خستگی و خواب الودگی شدید، احساس افسردگی، ریزش موی سر و ابرو، احساس سرما، اضافه وزن مقاوم، به هم خوردن پریود، حالت کدر شدن پوست 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
تو فکرش هستمبنظرتون اینا علائم تیروئیدهستن؟

آره علائمشه

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...

[QUOTE=398535623]معمولا علائم این ها هستند (البته نه ضرورتا همه علائم): خستگی و خواب الودگی شدید، احساس افسردگی، ریزش ...[

احساس افسردگی هم یه مدت شدید داشتم،اگه تیروئید باشه با مصرف دارو وزنم میاد پایین؟

[QUOTE=398535623]معمولا علائم این ها هستند (البته نه ضرورتا همه علائم): خستگی و خواب الودگی شدید، اح ...

اگه منظورتون بدون ورزش و رژیم هست، نه...شاید متلا یکی دو کیلو..ولی اگه رژیم و ورزش باشه، خوب وزن کم می کنید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم