2777
2789
عنوان

تو رو خدا یه لحظه بیاید

71 بازدید | 10 پست

سلام خانما من نوزاد دو ماهه دارم امروز دراز کشیده بودم بهش شیر بدم خواستم بلند شم آرنجم خود به پیشونیش 

دو بار با فاصله یک ساعت استفراغ کرد ولی کم 

ولی دیگه تا الان خدا را شکر علایم دیگه نداشت و استفراغ نکرد 

کسی اینجوری بوده که به سر نوزادش ضربه بخوره یا تو فامیل بوده اینجوری ؟

به نظرتون ببرم دکتر 

ولی کبود و قرمز نشده 

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

قبلش مگه هیچوقت بالا نمی اورد ؟

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلش مگه هیچوقت بالا نمی اورد ؟

چرا همیشه بالا میاره تازه دو سه بار خیلی بالا آورده 

ولی امروز بعد از ضربه بالا اورد ترسیدم چیزی نشده باشه

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
چرا همیشه بالا میاره تازه دو سه بار خیلی بالا آورده ولی امروز بعد از ضربه بالا اورد ترسیدم چیزی نشده ...

نه عزیزم نگران نباش اگر به اون قسمت نرم بالای سر یا گیچ گاه یا پشت سر ضربه محکمی خدایی نکرده بخوره خطرناکه

مگه زور ارنجت چقدره 

بعدم بچه بی حال میشه اگر چیزیش شده بود 

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
نه عزیزم نگران نباش اگر به اون قسمت نرم بالای سر یا گیچ گاه یا پشت سر ضربه محکمی خدایی نکرده بخوره خ ...

جدی میگی تو رو خدا 🥺

مامانم هم گفت حتی اگه محکم هم زده باشی آرنجت اونقدر درد نداره و چیزی نمیشه 

ولی من از صبح انقدر گریه کردم و هزار فکر عجیب قریب به سرم میزد و بدتر داغون شدم 

الان سرم از درد داره می ترکه 

همش میگم کاش دکتر ببرم

نگران نباش چیزیش نیست ولی دو ماهه زوده خوابیده شیرش بدی

آخه اونجوری راحتتر میخوره

جدی میگی تو رو خدا 🥺مامانم هم گفت حتی اگه محکم هم زده باشی آرنجت اونقدر درد نداره و چیزی نمیشه ولی ...

اره عزیزم

آخه اونجوری راحتتر میخوره

عادت کنه سخته برات دخترجا ی من باید هرجا میره درازبکشه تا بچش شیر بخوره یه وقت ویبینی جا نیست وکافاته نمیخوره و گریه میکنه چون از اول عادت کرده بود خوابیده من اونو دیدم پسرمو بعد از۶ماهگی شبا خوابیده ولی روز میگرفتم بغل شیر میدادم