2777
2789

شنبه که میرم دانشگاه پیام نور ثبت نام کنم کلا چقدر خرجم میشه؟ بغیر شهریه دیگه چی باید پول بدم؟ کتابا ترم اول خیلی گرون میشه؟ پول به خودم دادن مدیریتش کنم می‌خوام بدونم چقدر میشه کلا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازادم ترمی۱۵ برای معماری میدم پیام نور خیلی مناسب تره بعدش قسط بندی هم میکنن میری امور مالی دانشگ ...

نه شهریه رو یه جا میدم می‌خوام بدونم جز شهریه چیزی نمی‌خوان دیگه؟ مثلا کتابا خیلی گرون میشن؟

نه شهریه رو یه جا میدم می‌خوام بدونم جز شهریه چیزی نمی‌خوان دیگه؟ مثلا کتابا خیلی گرون میشن؟

اصلاً کتاب‌ها خریدشون اجباری نیست اکثراً یا pdf میدن یا جزوه خود استاد میدن که یا چاپ می‌کنی یا تو گوشی می‌خونی 

من که آزاد درس می‌خونم شهریه ثابتو می‌گیرن با یه مقداری از متغیر رشته‌ات چیه؟