2777
2789

یه پالت سایه حرفه ای و خوب و با کیفیت میخوام از این پالت هایی که واسه سالن استفاده میکنن کلا بهترین برند پالت سایه چیه واقعا خیلی نیاز دارم هر چی خریدم بد بود 

چند روز پیش از تهران یه پالت کاراکتر ۳۵ رنگ خریدم چهار میلیونو سیصد ولی انگار فاسده هم بوی بد میده هم موقع برداشتن گلوله میشه کسی میدونه چطوری میتونم انقضا یا تولیدشو در بیارم ؟؟؟

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش زده

نه نزده 

دست‌خدابالای‌هردستیه.. به‌اون‌توکل‌کن:)🤍️« می‌شنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتماد‌برخدا‌   مُحکَم‌ترین‌امید‌مَن‌است...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪام‍‌ش س‍‌ه‍‌م دݪ ه‍‌ای‍‌ی س‍‌ت ک‍‌هب‍‌ه س‍‌م‍‌ت خ‍‌داس‍‌ت 🦋🤎 ↝

اگه کسی اومد بگه لطفا آبرسان کلینیک خوبه یا نه؟ چجوری بفهمم اصله قیمت زده ۳۹۰۰اسی تو میدونی؟تاپیک زد ...

سلام اصل و فیکش رو سخت میشه تشخیص داد، تنها راه اینه که از جای معتبر بخری، اگه تهرانی کالری رژ تو اپال اورجیناله کاراش

اگه کسی اومد بگه لطفا آبرسان کلینیک خوبه یا نه؟ چجوری بفهمم اصله قیمت زده ۳۹۰۰اسی تو میدونی؟تاپیک زد ...

من کلینیک استفاده نکردم اگه پوستت حساسه و جوش میزنی با هر آبرسانی من خودم آبرسان کره ای فاراستی خریدم حاویه کلاژن حالت ژل هست و جوش نمیزنه آدم بنظرم خوبه من اصلش رو از تهران حضوری خریدم فکر کنم هشتصد حساب کرد واسم 

سلام اصل و فیکش رو سخت میشه تشخیص داد، تنها راه اینه که از جای معتبر بخری، اگه تهرانی کالری رژ تو اپ ...

یکی هست اینترنتی میاره شک کردم

شما استفاده کردید راضی بودید؟

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

من کلینیک استفاده نکردم اگه پوستت حساسه و جوش میزنی با هر آبرسانی من خودم آبرسان کره ای فاراستی خرید ...

پوستم حساسه قبلا ژوت میزدم خوب بود الان از بس تبلیغ کلینیک کردن دو دل شدم بخرم ولی اینم که شما میگی سیو کردم درباره اش تحقیق کنم مرسی

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

ببین من هشتصد خریدم ولی توی گوگل زدم یکو صد و یکو دویست بود چون مغازه بهم تخفیف داده بود