2777
2789
عنوان

دلم محبت و دلگرمی میخاد🥲

109 بازدید | 19 پست

دلم محبت و قربون صدقه میخاد شوهرم اهمیتی نمیده اصلا خیلی حرف زدم ولی فایده نداره امشب رفتم بغلش کنم تو بغلش بودم به جای محبت میگفت لباسام شستی مگه نگفتم حتما بشوری اون ایجوری کردی اصلا بیزارم کرد 

حتی ما کنار هم نمیخابیم از وقتی دخترم امد جدا کرد خودش ازم هرچیم میگم بیا من بعضی شبا میترسم اهمیت نمیده هعیی فقط برام دعا کنید خدا صبرم زیاد کنه بخاطر دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بزرگتر ها کمک بگیر

ازدواج دوهزارتا مهارت و پیش نیاز داره که متاسفانه ادما اینروزا با یه دونش فقط میرن ازدواج میکنن

قطعا بلد نیست

مطمئن باش از اهمیتش اکاه نیست وگرنه تغییر میداد

از بزرگتر ها کمک بخواه تا راهنماییش کنن

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

از بزرگتر ها کمک بگیرازدواج دوهزارتا مهارت و پیش نیاز داره که متاسفانه ادما اینروزا با یه دونش فقط م ...

درست بشو نیست خوانواده خودش میگن مردو مشغله داره پشتت میگیرن خوانواده منم هرچی میگن فایده نداره 

ای چقد سخته واقعا خیلی ناراحت شدم واقعا اینا چرا درک ندارن برادر منم اینجوره زنش چند هفته یبار قهر ...

خیلی سخته واقعا اگ به حرفتون هست بگین نکنه اینکاره زندگی کنه آدم یبار فقط می تونه زندگی پس قشنگ زندگی کنه اونم