2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم کلاسی دبیرستانم دو تا بچه شیر به شیر اورده

چه بامزهههه

من خودم فعلا هنوز عقدم ولی برنامه بچه رو گذاشتم برای ۳۰ به بعد درسته خیلی دوس دارم اختلاف سنیم با بچه کم باشه ولی خب باید شرایطمم بسنجم دیگه یسری اهداف دارم بهشون برسم بعد با خیاله راحت بچه دار میشم

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

چه بامزههههمن خودم فعلا هنوز عقدم ولی برنامه بچه رو گذاشتم برای ۳۰ به بعد درسته خیلی دوس دارم اختلاف ...

من خیلی از وجود بچم راضیم اما برگزدم ب عقب با تجربه الانم ۲۶ سال ب بعد بچه میارم

ک بقولا بتونم ب اهدافم راحت تر برسم..

هیچجچ کتابیم ندارمحتی کتابای مدرسه ایتجربی

ببین شرایط کنکور فرق کرده عمومی ها حذف شده از کنکور شده و درعوض باید ۱۰کتاب دوازدهم و ۶ تا ز کتاب های یازدهم رو امتحان تشریحی بدی که توی خرداد همش برگزار میشه  و کتاب ها باید چاپ ۱۴۰۴ باشند 

برای کنکورم ۴ درس تخصصی و زمین هست که باید دهم چاپ ۴۰۲ ویازدهم ۴۰۳. و دوازهم چاپ۴۰۴ باید باشند 

کنکور فرهنگیان با سراسری جاداگونه است

برای منابع هم  حتما پیش مشاور برو که با توجه به شرایط ت بهت معرفی میکنه 

شما سراغ ندارید؟ کسی ک حساب پس داد باشه

ن واقعا

موسسه‌هایی که امروزه فعالیت دارن زیادی درگیر تبلیغات هستن

اگه شهر خودتون مشاور تحصیلی داره ازشون استفاده کنید

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍