2777
2789

هستن که تو شغلشون استعداد داشته باشن ، دوم ازش لذت ببرن نشونش اینکه متوجه گذر زمان نشن یا دنبال تموم شدنش 

حالا کسی هست فلسفه استعاد ی دور خلاصه بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دقیقا همین طوره

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چقدر دوست دارم کاری که توش سررشته و استعداد دارم دوباره شروع کنم 

دوستان شما اگه جای من بودین و نقاشی رنگ روغن بلد بودین 

حالا نه خیلی حرفه ای در حد منظره و گل و گلدون اینا استارت میزدین ؟

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چیزی که من متوجه شدم اینه تو زمینه ای که میخوای رشد کنی نباید خاطره و حس بدی مثل نتونستن داشته باشی 

شاید ما تو خیلی از کارها استعداد داریم ولی چون ته ته های ذهنمون اون اولین تجربش بد بوده دیگه خودمون بدون استعداد میبینیم و همین مانع موفقیت میشه

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»