2777
2789
عنوان

میشه یکی بیاد باهام حرف بزنه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 26 پست
برادرم ۱۵ سالشه قبلا از کارت بابام پول برداشته بود بابام متوجه شد کاراشو عوض کرد ی کارت داد بهش که پ ...

اگه میتونی چهل شب ب نیت حل شدن مشکلتون دعای توسل یا زیارت عاشورا بخون بعد نمازعشا بخون من باهردو حاجت مهم گرفتم حتما مشکلتون حل میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه میتونی چهل شب ب نیت حل شدن مشکلتون دعای توسل یا زیارت عاشورا بخون بعد نمازعشا بخون من باهردو حاج ...

مرسی 

فقط دوس دارم تموم بشه این لجن زار که اسمش گذاشتم زندگی😭😭😭

چقدر مشغولم که از من یک من بهتر به بار آید.🌱👩

اگه میتونی چهل شب ب نیت حل شدن مشکلتون دعای توسل یا زیارت عاشورا بخون بعد نمازعشا بخون من باهردو حاج ...

تمام این چند سال اگه هیچوقت خودکشی نکردم 

چون خانواده ام به قدر کافی بدبخت هستن که توان ی داغ دیگه نداشته باشن 

همین الان هم هیچکس و ندارن 

نمیخام داداشم عذاب وجدان داشته باش 

مامان بابام اذیت شن تا آخر عمر به قدر کافی زجر کشیدن وگرنه هیچ دلیلی ندارم برا ادامه 😭😭

تمام این چند سال اگه هیچوقت خودکشی نکردم چون خانواده ام به قدر کافی بدبخت هستن که توان ی داغ دیگه ند ...

صبورباش گلم توزندگیه هرکسی مشکلاتی هس ولی باخودکشی چیزی عوض یادرست نمیشه فقط ادم خودشو بدبخت تر میکنه اینم میگذره 

چن سال پیش بخاطر تهمتی که بهم زده شد وزندگی برام تموم شد یه انگشتری دارم عقیقه توخواب روش حک شدکه ای ...

برامدعا کن تموم بشه این ماجرا بره