2777
2789
عنوان

قیمه چه طوری درست کنم🤦🏼‍♀

118 بازدید | 19 پست

قیمه هام خوب نمیشن

نه رنگ دارن نه لعاب

خیلی بی مزه میشه

چیکار کنم

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
برو توی یوتیوب بزن عشق داداشقیمه ش رو ببین چطور درست میکنه خیلی با نمک توضی میده

اره میشناسمش

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رازش پیاز در دو مرحله هستش

باید رنده ی ریز کنید سرخ کنید با گوشت و لپه تفت بدید

بعد که پختن لیمو عمانی خیس خورده اضافه

به یه پیاز رنده سرخ شده رب اضافه، سرخ کنید به خورشت اضافه کنید

5 دیقه آخر پخت زعفران، گلاب و هل باید اضافه کنید

رازش پیاز در دو مرحله هستشباید رنده ی ریز کنید سرخ کنید با گوشت و لپه تفت بدیدبعد که پختن لیمو عمانی ...

مرسیی

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
اول بگو چجوری درست میکنی؟

پیاز رو خلالی تفت میدم گوشت رو سرخ میکنم باهاش نمک فلفل زردچوبه میرنم بعد رب رو اضافه میکنم بعدم آب جوش میذارم تو زودپز بپزه 

بعد که پخت لپه ای که چند ساعت خیس خورده رو اضافه میکنم ده دقیقه میذارم تو زودپز بپزه بعدم لیمو عمانی و زعفرون میرم تا یکم جا بیفته

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
قیمه با گوشت چرخ کرده درست کن پیاز رنده بریز بذار قشنگ جا بیافته

اره با گوشت چرخ کرده عالی میشه

ولی با گوشت سالم نه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸

لپه دوساعت قبل خیس بده با آب گرم 

پیاز نگینی کن یکم رنگش که طلایی شد گوشت بریز زردچوبه وادویه بزن نمک نزن گوشت سفت می شه  لپه بریز تو آب کش تا آبش خوب بره  بعد تفت گر فتن  گوشت لپه اضافه کن تا تفت بگی ه زعفرون دم کرده دوتا چهار قاشق اضافه کن تفت که گرفت دوتا قاشق رب بزن پنج دقیقه بذار تفت بگیره بعد به اندازه آب اضافه کن بذار جوش بیاد بعد زیرشون متوسط کن در پوش بذار بذار  بپزه تقریبا دوساعت بعد  نمک بهش اضافه کن ویه تیکه چوب دارچین بذار بعد پنج دقیقه دارچین در بیار   دوتا لیمو امانی بشور سوراخ کن بنداز توش دوتا قاشق ا رد گندم با نصف لیوان آب ولرم خوب مخلوط کن تا قشنگ یک دست بشه زیر اجاق کم کن و همزمان هم بزن و مخلوط بهش اضافه کن خوب هم بزن زیرشون زیاد کن تا جوش بخوره دیگه هم نزن وزیرش کم کن نیم ساعت بعد یه قیمه عالی آمادست سیب زمینی خلالی کن وسرخ کن برا کنارش 

 اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

لپه دوساعت قبل خیس بده با آب گرم پیاز نگینی کن یکم رنگش که طلایی شد گوشت بریز زردچوبه وادویه بزن نمک ...

مرسیی

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
پیاز رو خلالی تفت میدم گوشت رو سرخ میکنم باهاش نمک فلفل زردچوبه میرنم بعد رب رو اضافه میکنم بعدم آب ...

روشت اشتباهه لپه حتما باید با گوشت وپیاز تفت بخوره تا بوی بدش گرفته بشه  چیزی که من نوشتم انجام بده ببین چی می شه مث قرمه سبزی صبح زود بذاری تا ۱۱ آمادست 

 اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

پیاز رو خلالی تفت میدم گوشت رو سرخ میکنم باهاش نمک فلفل زردچوبه میرنم بعد رب رو اضافه میکنم بعدم آب ...

لپه نیازی نداره خیس کنی اونم چند ساعت😯فقط بشور بعدم تفت بده یوم بعد اضافه کن به غذات..آب زیاد نریز..شعله پخش کن بذار تا آروم بپزه و زمان زیاد

...
روشت اشتباهه لپه حتما باید با گوشت وپیاز تفت بخوره تا بوی بدش گرفته بشه چیزی که من نوشتم انجام بده ...

آخه گوشتای ما نمیپزه اگه با لپه بریزم لپه نرم میشه گوشته نمیپزه

عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه»                                               عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی»    عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم»                                                              خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸                                                          باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792